T1 ovládli EWC, Fnatic opět pohořeli
i Zdroj: EWC
eSport League of Legends Článek T1 ovládli EWC, Fnatic opět pohořeli

T1 ovládli EWC, Fnatic opět pohořeli

Giry

Giry

Turnaj Esports World Cup v Saúdské Arábii je za námi. Ve finále se utkali současní mistři světa T1 proti čínským TOP Esports. Úspěšnější byli nakonec korejci.

Reklama

T1 si nejprve ve čtvrtfinále poradili s Bilibili Gaming a v semifinále dokázali přehrát americké Team Liquid. Právě TL vyřadili Fnatic, když si ve čtvrtfinále zopakovali úspěch z MSI proti partě kolem Humanoida.

Další tým z LEC, G2, byl o něco úspěšnější. Ve čtvrtfinále dokázali samurajové vyřadit americké FlyQuest. V semifinále ale podlehli týmu TOP Esports a přišli tak o možnost znovu vyzvat T1.

Ovšem i týmy, které vypadly jako první, si odnáší tučnou výhru 50 tisíc dolarů, což je pro porovnání stejná finanční odměna, kterou si vybojovali Gen.G za vítězství na MSI. Pro Fakera a jeho spoluhráče je připraveno neuvěřitelných 400 tisíc dolarů. Rozdělení cen vypadá následovně:

Zájem diváků ovšem velikosti prize-poolu neodpovídal. Finále sledovalo v jednu chvíli maximálně “jen” 1,1 milionu diváků. Jde tedy o nejméně sledované finále mezinárodního turnaje v League of Legends od finále MSI v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama