LCS má přijít o další dva týmy
i Zdroj: Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek LCS má přijít o další dva týmy

LCS má přijít o další dva týmy

Reibl

Reibl

Americká nejvyšší liga si projde razantní změnou v příštím roce a už nyní je celkem zřejmé, které dva týmy v zámoří neuvidíme. Jedno jméno fanoušky možná překvapí.

Reklama

Americká liga si příští rok projde obří změnou a LCS jako takové zanikne. V nové lize se bude nacházet jen šest severoamerických týmů, další jeden z LLA ligy a jeden pozvaný. To znamená, že z aktuálních osmi celků nemají dva jisté místo v novém formátu. Novinář Travis Gafford nyní přišel se jmény týmů, které příští rok nejspíše neuvidíme.

Prvním z nich jsou Immortals, na americké scéně méně oblíbený celek, který pravidelně končil na posledních místech. Mnoho diváků a fanoušků LCS jistě nepřekvapí, že organizace nemá v plánu na svoje tažení v americké lize navázat.

Druhým týmem mají být NRG. Tato organizace se minulý rok v létě do LCS vrátila po odkoupení legendárního značky CLG. Pro NRG byl loňský rok velmi úspěšný, když tým postoupil do play-off Worlds skrze výhru nad G2 a šlo o jediného zástupce z LCS a LEC mezi TOP 8 celky.

NRG vydrželi v LCS pouhý rok a půl po odkoupení CLG slotu a nyní se mají s ligou rozloučit, což fanoušky jistě nepotěší.

Oba týmy svůj odchod z LCS zatím oficiálně nepotvrdily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama