Legends of Runeterra přivítá nové šampiony exkluzivní pro PoC
i Zdroj: Riot Games
LoR novinky Legends of Runeterra Článek Legends of Runeterra přivítá nové šampiony exkluzivní pro PoC

Legends of Runeterra přivítá nové šampiony exkluzivní pro PoC

Giry

Giry

V novém videu představili vývojáři mnoho novinek, kterých se brzy dočkáme v Legends of Runeterra. Patří mezi ně noví šampioni, návrat battle passů a další zajímavosti.

Reklama

Weekly Nightmares

Dobrodružství, která se každý týden mění, se rozšíří. Riot přichystal pro Weekly Nightmare dvě nové obtížnosti, aby si je mohli užít všichni. Zároveň tuto funkci pečlivě sleduje a sbírá data na případné budoucí úpravy.

Noví šampioni

Zcela poprvé se do Legends of Runeterra dostane nový šampion exkluzivní pro herní mód Path of the Champions. Zatím nevíme, zda půjde o postavu, kterou už známe z League of Legends, nebo se dočkáme zcela nové tváře podobně jako u Jacka nebo Norry. Celkem se prý ještě letos dočkáme čtyř nových šampionů.

Battle Pass

Battle Pass hlásí návrat. A zatímco v minulosti byly odměny rozděleny mezi PvP a PvE obsah, nyní budou zaměřené na Path of the Champions. Vývojáři také slibují, že Battle Pass bude snazší dokončit.

Rychlejší animace

Tradiční funkce u karetních her míří i do Legends of Runeterra. V nastavení najdete nyní možnost zrychlit animace karet během Legends of Runeterra až na čtyřnásobek. Pro PvP tvůrci zatím tuto funkci nezapnuli.

Vyšší úrovně

Pokud jste dosáhli maximální úrovně, nezoufejte. Maximální Legend level i úrovně šampionů v PoC se zvýší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama