Statistiky z LEC: Jak se dařilo českým hráčům v letošním ročníku?
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Statistiky z LEC: Jak se dařilo českým hráčům v letošním ročníku?

Statistiky z LEC: Jak se dařilo českým hráčům v letošním ročníku?

Giry

Giry

Letošní ročník nejvyšší evropské ligy v League of Legends máme úspěšně za sebou. Jak se v něm dařilo českým hráčům?

Reklama

Zimní split

Už od začátku roku předváděl Humanoid, jak efektivně dokáže zabíjet miniony. V základní části splitu v zápase proti Vitality, dokázal nasbírat průměrně 11,2 minionů za minutu. Překonal ho jen jeho spoluhráč Oscarinin, který proti SK Gaming dokázal získat průměrně 12,3 minionů za minutu. 

Carzzy se zase ukázal jako jeden z nejlepších farmářů v play-off, když se s průměrem 8 minionů za minutu umístil na čtvrtém místě.

Patrik si v základní části připsal druhý nejvyšší počet killů v jednom zápase, proti Vitality si připsal 11 zářezů. Dělí se ale o tuto příčku s mnoha dalšími hráči. Jeho účast u 85,6 % killů svého týmu překonal jen Jankos s 84,6%.

Jarní split

Také v jarním splitu získal Humanoid druhé místo v nejvyšším průměrném počtu zabitých minionů v jednom zápase, proti Rogue nafarmil průměrně 11,7 minionů za minutu (Hans Sama ho překonal pouze o 0,2).

Další druhé místo získal Patrik v zabíjení minionů během play-off. Průměrně dokázal zabít 10,1 minionů za minutu ve všech zápasech.

Carzzy si v play-off připsal čtvrté místo v nejvyšším počtu killů v jednom zápase, na 13 zabitých protivníků dosáhl proti SK a proti Vitality.

Statistiky z LEC: Jak se dařilo českým hráčům v letošním ročníku?
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games

Letní split

V základní části splitu Carzzy a Jackies tahali své týmy. V průměrném podílu uděleného poškození v týmu patřila Carzzymu třetí příčka (32 %) a Jackiesovi dokonce první (35,3 %)

I přes neúspěšné zápasy si Patrik vystřílel páté nejlepší KDA v letním splitu, s průměrem 5,2 (36/17/53) ho překonali jen Upset, Hans Sama, Razork a Noah. Je vidět, že meta marksmanům přála.

Humanoid znovu potvrdil, že by mu slušela motyčka a slaměný klobouk. V průměrném počtu minionů v jednom zápase byl nejlepší (12,1 minionů za minutu proti G2) a celkově se v play-off umístil na čtvrtém místě (průměrně 10,2 minionů za minutu na zápas). Vybojoval si i třetí místo v průměrném počtu killů na zápas - 5,6.

Season Finals

Během závěrečného turnaje byl Jackies téměř u všech killů svého týmu. Jeho účast u 85,9 % killů překonal už jen jeho spoluhráč IgNar. Musíme ale zmínit, že Jackiesovi patřilo také páté místo v průměrném počtu smrtí.

Znovu zmíníme Humanoida a můžete dvakrát hádat, v jaké kategorii. Patřila mu čtvrtá příčka v počtu nafarmených minionů v jednom zápase a první místo v celkově na turnaji. Kromě farmy si ale připsal i čtvrtou příčku v průměrném počtu killů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama