eSport League of Legends Článek Rozhovory s českými midaři v LEC. Po 15. minutě jsme nevěděli co dělat, vzkazuje Humanoid

Rozhovory s českými midaři v LEC. Po 15. minutě jsme nevěděli co dělat, vzkazuje Humanoid

Reibl

Reibl

Fnatic utrpěli o víkendu první prohru v letním splitu LEC. Humanoid se v rozhovoru pro RiftCzech rozpovídal nejen o hře proti G2 a své botlane, ale také nadcházejícím turnaji v Saudské Arábii.

Reklama

Spolu s kolegy z podcastu RIFTCZECH a partnerem Kia přinášíme dva úvodní rozhovory z Riot Games Arény. Davkouny si na rozhovor sebral Humanoida a Jackiese. Midař Fnatic se rozpovídal o prohře proti G2 Esports, formě své botlinky, trenérské kariéře nebo o podmínkách přestupu do české ligy. Koho vnímá Marek Brázda jako nejlepší současný tým? To vše se dozvíte v rozhovoru výše.

Jako druhého si Davkouny vzal na rozhovor Jackiese, vycházející českou hvězdu. Midař GIANTX sice sobotní duel vyhrál, ale na BDS už byl jeho tým krátký. Postup do play-off je tedy nejistý. Jackies zhodnotil své šance a sílu soupeřů, proti kterým zabojuje o postup.

Jackies nadále prozradil, jak vnímá svůj první rok v LEC a možné budoucí angažmá. Kde by chtěl v LEC hrát a sleduje Jackies stále českou ligu? To se dozvíte ve videu.

Vyrovnaná tabulka

Po třetím týdnu základní části se LEC znatelně vyrovnalo. První tři místa opět hájí Fnatic, SK Gaming a Team BDS. S odstupem jedné výhry jsou G2, kteří si došlápli na Fnatic v nedělním duelu.

Prostředek tabulky opanuje Karmine Corp, kteří po získání třetí výhry dosáhli na nejlepší výsledek letošního roku. Jejich výhra byla na úkor Vitality. Carzzyho tým tak se skóre 2-5 nemá play-off vůbec jisté. A podobně je na tom Jackies s GIANTX.

Po snovém startu v zimním splitu se trápí MAD Lions KOI. Španělská organizace si nepřipsala jedinou výhru od prvního týdne a celek je tak na samostatné poslední pozici.

Kompletní výsledky 3. týdne základní části

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama