Nová šampionka Aurora umí skákat do portálů a zavírat nepřátele do magického vězení
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka Aurora umí skákat do portálů a zavírat nepřátele do magického vězení

Nová šampionka Aurora umí skákat do portálů a zavírat nepřátele do magického vězení

Giry

Giry

Konečně jsme se dočkali odhalení schopností nové šampionky v League of Legends. Aurora bude mág s nízkým dosahem schopností a bez znehybňujících efektů, disponuje ale neviditelností a mnoha zpomalovacími schopnostmi.

Reklama

P - Spirit Abjuration

  • Pokud Aurora udělí nepříteli poškození třikrát pomocí svých schopností a útoků, udělí navíc bonusové magické poškození a získá bonus k rychlosti a k síle léčení na 3 sekundy.
  • Za každou duši, která Auroru provází, jsou bonusy zvýšeny o 5%.

Q - Twofold Hex

  • Aurora vystřelí projektil v určitém směru, který udělí magické poškození do zasažených nepřátel a označí je. Aurora pak může schopnost použít znovu, z označených nepřátel se k ní vrátí duše, které udělí poškození všem, kterými proletěly.

W - Across the Veil

  • Aurora skočí do portálu a stane se na chvíli neviditelnou. Killy a asisty resetují cooldown této schopnosti. Pomocí schopnosti lze přeskakovat úzký terén.

E - The Weirding

  • Aurora udělí v cílové lokaci magické poškození všem zasaženým nepřátelům a zpomalí je. Během použití odskočí Aurora kousek dozadu. Pomocí schopnosti lze přeskakovat úzký terén.

R - Between Worlds

  • Aurora vystřelí energetický pulz, který udělí magické poškození a zpomalí nepřátele. Na zemi pak vytvoří oblast, ze které protihráči nemohou vystoupit. Pokud se dotknou okraje, dostanou magické poškození, zpomalení a budou odstrčeni zpět do středu oblasti (z oblasti lze vystoupit pomocí flashe a dalších teleportů). Pokud se Aurora dotkne okraje, bude přenesena na opačnou stranu oblasti.

Noví šampioni v League of Legends dorazí do hry vždy s jedním skinem. U Aurory to bude Anima Squad. Splash art ani podobu skinu ještě neznáme.

Riot ukázal nový teaser na Auroru, odhalen byl i její splash art
i Zdroj: Riot Games

Riot ukázal nový teaser na Auroru, odhalen byl i její splash art

Další teaser na Vastayu potulující se po Freljordu je tady. Tentokrát nám ukáže, jak Aurora umí nahlédnout i do nadpřirozené…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama