Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás
i Zdroj: Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás

Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás | Kapitola 4

Giry

Giry

Seznam kapitol

1. Event 2. Šampioni 3. Hráči 4. Týmy

Světový šampionát začne už zítra a znovu je k němu připojená i tipovací soutěž Pick'em. Pokud vůbec nevíte, jaké možnosti zvolit, nabízíme naše tipy.

Reklama

Týmy

Který tým z regionu se dvěma nebo méně účastníky se dostane nejdál?

Pokud nepočítáme čtyři hlavní ligy LCK, LPL, LEC a LCS, tak je historicky nejúspěšnější vietnamská liga. Naše volba tak padla na GAM Esports, kteří tradičně postupují z play-in do základní části turnaje.

Který tým vyhraje nejkratší hru na Worlds?

K nejkratší hře pravděpodobně dojde v prvním kole Swiss-fáze, kdy na sebe narazí posupující z play-in a nejsilnější týmy z hlavních regionů. Volíme tedy mezi Hanwa Life a Bilibili Gaming.

Který tým ukradne Barona nejčastěji?

Vítězové letního splitu korejské soutěže LCK Hanwa Life ukázali, že se dokáží adaptovat na každou situaci. Proto jsme je vybrali i pro tuto kategorii, jde ale pouze o pocit.

Kdo vyhraje Worlds?

Největšími favority na titul jsou pravděpodobně korejští Gen.G, historicky ale největší favorit na Worlds nevyhrává. Výběr u této otázky proto necháme zcela na vás.

Který tým vezme do her nejvíc různých šampionů?

Evropští G2 se nebojí sáhnout i po nepopulárních šampionech a proto jsme si je vybrali do našich Pick'em. Pokud si ale myslíte, že G2 vypadnou brzy a nebudou mít ani šanci předvést svůj Champion Pool, sáhněte po některém celku z Číny nebo Koreje.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama