Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás
i Zdroj: Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás

Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás | Kapitola 2

Giry

Giry

Seznam kapitol

1. Event 2. Šampioni 3. Hráči 4. Týmy

Světový šampionát začne už zítra a znovu je k němu připojená i tipovací soutěž Pick'em. Pokud vůbec nevíte, jaké možnosti zvolit, nabízíme naše tipy.

Reklama

Šampioni

Který šampion se na Worlds objeví v nejvíce rolích?

Nechce se nám věřit, že by někdo, kdo alespoň okrajově sleduje esport, nezvolil v této kategorii Poppy. Demacijská válečnice se hodí do tří rolí - top, jungle a support a navíc ji relativně přeje současná meta.

Který šampion bude na Worlds picknutý nejčastěji?

V této kategorii můžete vybrat v podstatě kohokoli, komu přeje meta. My jsme si vybrali Syndru, ale zvolit můžete spoustu dalších šampionů v různých rolích. Mezi topaři bude nejspíš nejpopulárnější Renekton nebo K'Sante, mezi junglery pravděpodobně Jarvan. Na midu se kromě Syndry bude hrát i Orianna nebo Yone a na botu Jhin, Ashe, Nautilus nebo Rell.

Který šampion bude na Worlds nejčastěji zabanovaný?

Zde se stačí podívat na předchozí otázku. My jsme z těchto šampionů vybrali K'Santeho. Chcete-li znát důvod, pusťte si známý Showmakerův popis tohoto šampiona.

Kdo bude na Worlds nejčastěji umírat?

Syndru jsme zvolili jako šampiona, který se objeví v nejvíce hrách, nasbírá tedy v průběhu turnaje také nejvíce smrtí. To je logické, ne? Syndra zároveň patří k málo mobilním šampionům a pokud netrefí svůj stun, stává se z ní lehká kořist.

Kdo bude mít na Worlds nejvyšší win rate?

I tuto otázku bude velmi těžké tipnout. My jsme vsadili na Ryze. Pravděpodobně se objeví jen v několika hrách, ale to mu podle nás paradoxně pomůže nasbírat vysoké procento vítězství.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama