Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás
i Zdroj: Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás

Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás | Kapitola 3

Giry

Giry

Seznam kapitol

1. Event 2. Šampioni 3. Hráči 4. Týmy

Světový šampionát začne už zítra a znovu je k němu připojená i tipovací soutěž Pick'em. Pokud vůbec nevíte, jaké možnosti zvolit, nabízíme naše tipy.

Reklama

Hráči

Kdo bude hrát nejvíce různých šampionů?

V tomto případě jsme zvolili topaře T1. Zeus umí zahrát ve své roli opravdu spoustu šampionů. Dalším hráčem, na kterého můžete vsadit, je Caps. Ten je totiž známý tím, že neuznává counter-picky a hraje si prostě po svém. Vzpomeňte si na jeho “We have to pick Vayne.”

Kdo bude mít nejvíce killů v jedné hře?

Tady je jasné, že vybíráme z marksmanů, kolem nichž se nyní meta točí. Nabízí se několik možností jako Aiming z Dplus KIA, který tuto kategorii vyhrál na loňském MSI, nebo Payz z Gen.G. Možná se poštěstí také některému ADC v play-in, kde proti týmům z LEC a LCS nastoupí papírově lehčí soupeři, uvažovat můžete tedy i nad hráči jako Supa z MAD Lions nebo Tomo z 100 Thieves.

Kdo bude mít na Worlds nejlepší KDA?

V této kategorii se doporučujeme zaměřit na midaře. Hráči jako Knight nebo Chovy budou hlavní adepti na nelepší KDA i kvůli tomu, že jejich týmy patří k nejsilnějším.

Kdo udělí na Worlds nejčastěji First Blood?

Tady samozřejmě musí padnout jméno některého z junglerů. Hráči jako Canyon, Wei nebo Peanut budou pravděpodobně nejlepší volbou, ostatní týmy a jejich jungleři ovšam mohou překvapit.

Kdo si dá alespoň jeden pentakill na Worlds?

Tady je volba jasná. Dominance marksmanů a fakt, že v předchozích dvou letech padaly pentakilly pouze v play-in, nám dává k výběru pouze jedno jméno - Supa, ADC evropských MAD Lions.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama