Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás
i Zdroj: Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás

Nevíte si rady s Pick'em? Můžete se inspirovat u nás

Giry

Giry

Seznam kapitol

1. Event 2. Šampioni 3. Hráči 4. Týmy

Světový šampionát začne už zítra a znovu je k němu připojená i tipovací soutěž Pick'em. Pokud vůbec nevíte, jaké možnosti zvolit, nabízíme naše tipy.

Reklama

Předem je nutné říct, že jde o tipovací soutěž. Nemáme křišťálovou kouli, abychom vyvěštili, co se na světovém šampionátu stane. Berte, prosím, naše tipy pouze jako inspiraci od fanoušků, nikoli od esportových analytiků.

Pick'em je zpět, vyhrát můžete všechny ultimátní skiny
i Zdroj: Riot Games

Pick'em je zpět, vyhrát můžete všechny ultimátní skiny

Oblíbenou tipovací soutěž Pick'em si užijeme i během letošního světového šampionátu v League of Legends. Hrát se bude o…

Event

Jak dlouho bude trvat nejdelší hra na Worlds?

Možnost 45:00-49:59 se nám zdá jako nejpravděpodobnější. Vycházíme z toho, že v předchozích dvou letech měly obě nejdelší hry šampionátu kolem 46 minut a zároveň se meta co se tempa hry týče nijak výrazně nezměnila.

Kolik pentakillů na Worlds padne?

Na loňském šampionátu jsme byli svědky tří pentakillů, všechny padly v play-in. Podobně na tom byl i předchozí šampionát, kde jsme se dočkali dvou pětizářezů (také v play-in). Zvolit bychom tedy doporučovali možnost 2 nebo 3+.

 

Který drak bude zabitý na Worlds nejčastěji?

Zde se bude samozřejmě jedna o náhodu, kteří draci budou nejčastěji k vidění na Riftu, všichni tedy mají stejnou šanci. Můžeme ale vycházet z toho, kterého draka mají profesionální hráči v prioritách nejvýš kvůli jeho buffu. Tím bývá většinou ohnivý drak, který byl mimochodem také nejvíce zabíjeným drakem na Worlds 2023, ale i tento výběr se liší podle regionu.

Kolikrát ukradne tým Barona na Worlds?

Na loňském turnaji dokázaly týmy ukrást barona svým soupeřům čtyřikrát, jedná se však o velice riskantní situaci, ke které by za normálních okolností vůbec nemělo docházet. Proto se nebojte ani volby 0-2, my vsázíme na 3-5.

Kolikrát se dočkáme Reverse Sweepu na Worlds?

Náš tip je 1. Znovu vycházíme ze statistik z předchozích let. V roce 2023 i v roce 2022 došlo na obou turnajích vždy jen k jednomu Reverse Sweepu, nevidíme tedy důvod volit jinak i letos.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama