New Champion - Rengar
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek New Champion - Rengar

New Champion - Rengar

derk

derk

22. 8. 2012 07:54

A máme tu dalšího nového hrdinu. Tentokrát je to Rengar.

Reklama
Rengar, the Pridestalker

Abillity:

Unseen Predator (pasivka):

Pokud je Rengar v křoví nebo ve stealthu a použije útok na soupeře (klik myší), automaticky na něj skočí. Druhou částí pasivky je systém podobný Renektonovu Fury - po použití jakékoliv ability dostává Rengar 1 Ferocity, když se mu to nastackuje pětkrát, má jeho další abilita bonusový účinek.

Ferocity moc zajímavá mechanika není, nicméně přiskočení k targetu je hodně zajímavé. Na videu bylo vidět, že to nemá cooldown, takže můžete z křoví skákat víceméně neustále. 

Savagery (Q):

Rengarův další autoattack dává bonus magic damage a přidává mu attack speed. (s Ferocity dělá ještě více damage a dostane více attack speed)

Klasický steroid na attackspeed, úplně stejný, jak ho známe u dalších championů. Zřejmě proto, že se bude s velkou pravděpodobností hrát jako jungler.

Battle Roar (W):

Zraní všechny soupeře okolo sebe a získá bonus magic resist a armor. (s Ferocity ho tato abilita ještě vyléčí)

Tanky abilita, která mu buffuje staty, taktéž to tu bylo již několikrát, asi k tomu není co dodat. Jsem zvědavý jak velký bude ten heal, jestli se vyplatí to používat i v teamfightech (v junglení asi určitě).

Bola Strike (E):

Hodí bolu po svém cíli, ta jej zpomalí. (s Ferocity mu dává root)

Velmi silná abilita od začátku hry, hlavně pokud máte nastakovanou Ferocity. V tom případě máte hodně silné ganky na level 2, dalo by se říci skoro jasný kill, protože je to jeden z mála junglerů, který poskytuje takhle early gap closer a hard cc).

Thrill of the Hunt (R):

Rengar aktivuje své predátorské instinkty. Získává stealth a bonus movementspeed, zároveň vidí všechny enemy championy i přes Fog of War (tmu) - tedy alespoň ty v blízkosti kolem něj. Ferocity se rychleji regeneruje.

Detekce championů je velmi silnou záležitosté a je těžké ji správně vybalancovat. Díky tomu, že má velký range na pasivku, může skákat na několik targetů po sobě a to i přes zdi. Určitě to bude lehce úchylná postava, uvidíme jak to dopadne.

Do hry byla opět přidaná nová mechanika, a to v podobě jednak jeho ultimy (detekce championů) a potom jeho neustálé skákání na nepřítele, pokud je v křoví. Oboje určitě velmi nepříjemné pro soupeře, bude hlavně záležet, jak má nastavené base staty. Půjde o klasického bruisera, který se bude hrát buď na topu nebo v jungli. Podle mě spíše v jungli, protože jeho kit je tomu asi více přizpůsoben. Ale vzpomeňme na warwicka. Co by jungler se dostal na top a v jednu chvíli to byl i must ban, protože tuto linku naprosto dominoval.

Co se týče Lore o tomto championovi - zájemci si můžou přečíst zde - já uvedu jen tu základní myšlenku. Je to vášnivý lovec, který lovu obětoval celý svůj život. Má řadu trofejí a pobil stovky různých živočichů. Jednou si takhle vesele šel po lese a potkal zrůdnou bytost z "jiného vesmíru" (na 99% ChoGath). Změřil s ním své síly, ale bylo to poprvé co dostal nakopáno. Po zotavení se z prohry jeho život opět dostal smysl, protože je tu jedna velká bestie, kterou bude chtít najít a udělat si z ní podložku u krbu. Takže ChoGathe, boj se, protože po tobě hodí bolu a pak na tebe osmkrát za sebou skočí. 

Bonus: jeho skin vypadá jako Uruk Hai (budete znát z LOTRa). A tady si můžete projít všechny jeho animace.

Jeho tanec je odvozen od tohoto videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama