Klíčový víkend pro Karmine Corp i Humanoida začíná, dočkáme se ve finále léta LEC překvapení?
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Klíčový víkend pro Karmine Corp i Humanoida začíná, dočkáme se ve finále léta LEC překvapení?

Klíčový víkend pro Karmine Corp i Humanoida začíná, dočkáme se ve finále léta LEC překvapení?

Reibl

Reibl

Závěrečné tři dny letního splitu LEC jsou zde. Navzdory očekávání hájí už nyní finálovou pozici Fnatic, kteří zdolali G2. Překvapením je i forma KC. Dokáže francouzská organizace postoupit do závěrečného turnaje?

Reklama

Formát finálového víkendu je jednoduchý. V pátek nastoupí BDS proti Karmine Corp. Postupová matematika hlásí, že KC potřebují zkrátka vyhrát a jsou v Season Finals, odkud vede cesta na Worlds. Pokud prohrají, jejich místo připadne GIANTX, kde působí Patrik a Jackies. Duel proti BDS se může odvíjet různými směry. BDS proti GX minulý týden nepředvedli přesvědčivý výkon a postoupili spíše díky chybám soupeře. Forma KC sice stoupá, přesto nemusí stačit. Francouzské derby tak může přinést vyrovnanou bitvu.

Vítěz pátečního duelu vyzve G2. Capsova parta po dvou letech prohrála sérii proti Fnatic a musí tak o místo ve finále zabojovat. V tomto duelu proti BDS i KC můžeme G2 považovat za jasné favority.

V nedělním finále už čekají Fnatic. Nightshare tak může odkoukat strategii potenciálních soupeřů. Forma Fnatic byla ke konci splitu kritizována. Ani proti GIANTX si celek v play-off nevedl nejlépe. Vše změnily až série proti SK Gaming a G2 Esports. Fnatic jsou zpět na vrcholu a dost možná se dočkáme odvety proti G2. A tyto série často doručí napínavou podívanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama