Worlds nebo Arcane? Možná se dočkáme spolupráce Riotu a Linkin Park
i Zdroj: James Minchin III / Linkin Park
Zajímavosti League of Legends Článek Worlds nebo Arcane? Možná se dočkáme spolupráce Riotu a Linkin Park

Worlds nebo Arcane? Možná se dočkáme spolupráce Riotu a Linkin Park

Giry

Giry

Dost možná jsme dostali první nápovědu k tomu, který hudebník byl letos vybrán, aby nazpíval hymnu k nadcházejícímu světovém šampionátu v League of Legends.

Reklama

Letošní Worlds začíná už za necelé tři týdny a my jsme stále nedostali žádnou indicii k tomu, jak by měl vypadat úvodní song, který nás bude tradičně celým turnajem doprovázet. To se ale možná dnes změnilo.

Youtubový kanál lolesports totiž okomentoval nový song The Emptiness Machine, který skupina na Youtube odhalila před několika hodinami. Je tedy možné, že to budou právě Linkin Park, koho uvidíme v londýnské O2 Aréně před finále letošního mistrovství světa.

Nabízí se i možnost, že se Linkin Park podíleli na soundtracku druhé řady Arcane. Asi nejznámější člen skupiny Mike Shinoda totiž přidal komentář k traileru, který včera seriál zveřejnil.

Oficiální informace o nové hymně k letošnímu ročníku Worlds zatím nemáme, komentář od lolesports nemusí tedy nutně znamenat spolupráci mezi Riotem a Linkin Park v oblasti esportu.

Linkin Park připravují nové album, které vyjde 15. listopadu. Zároveň bylo včera na akci pro fanoušky v Los Angeles odhaleno, že má skupina novou vokalistku Emily Armstrong.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama