Přiveďte nové hráče, volají fanoušci Fnatic po prohraném finále
i Zdroj: Steph Lindgren/Riot Games
eSport League of Legends Článek Přiveďte nové hráče, volají fanoušci Fnatic po prohraném finále

Přiveďte nové hráče, volají fanoušci Fnatic po prohraném finále

Giry

Giry

Zatímco příznivci G2 si užívají evropského "Grandslamu", fanoušci Fnatic vyjadřují svou nespokojenost nad výkony svého oblíbeného týmu a požadují změny v soupisce.

Reklama

Třikrát se letos Fnatic dokázali probojovat do finále a třikrát jim sestava G2 vystavila stopku. Podle českého trenéra Tomáše “Nightshare” Kněžínka je to kvůli tomu, že tým nedokázal vylepšit své makro-rotace po mapě.

Korejský střelec Oh “Noah” Hyeon-taek poděkoval za podporu všem fanouškům, kteří tým podporují i přes prohranou finálovou sérii. V této sezóně chtěl prý často všechno vzdát a utéct, ale kvůli věrným fanouškům pokračoval dál.

Na sociálních sítích se však objevují názory, že tato sestava dosáhla svého maxima a na víc nemá. Podle některých fanoušků by Fnatic měli najít nové kvalitní hráče, kteří se dokáží poučit ze starých chyb a zahladit problémy, které současnou sestavu provází.

Fnatic určitě ještě tento rok nastoupí ve stejné sestavě do světového šampionátu, postup mají jistý přímo do Swiss fáze. V loňském roce se nedokázali probojovat do play-off, ve Swiss fázi totiž prohráli proti třem čínským celkům - LNG, BLG a Weibo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama