Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře

Karmine Corp mění junglera, Cloud9 vítají korejského topaře

Reibl

Reibl

Přestupové období se nám rozbíhá. Mezi jarním a letním splitem bývá změn méně, avšak o to důležitější jsou. Soupisku oficiálně upravují dva týmy, jejichž výkony byly dosud za očekáváním.

Reklama

Karmine Corp

Není žádným tajemstvím, že ambice Karmine Corp v LEC nebyly naplněny. Dva splity bez postupu do play-offs si vyžádaly nejdříve změnu trenéra a nyní i úpravu hráčské soupisky. Z týmu oficiálně odchází čínský jungler Bo. Jeho působení v LEC zatím nenaplnilo očekávání. Po problémech s vízem v roce 2022 přišly nevýrazné týmové výsledky ve Vitality i Karmine Corp. Samotný Bo se ovšem často předvedl v dobrém světle.

Majitelé Karmine Corp vysvětlují změnu právě na pozici junglera tak, že Bo nemůže v týmu zazářit. Jeho místo zastane turecký jungler Closer, který se proslavil hlavně v 100 Thieves. Closer má na kontě titul z LCS i MVP z finálového duelu.

Cloud9

V Americe se dokončil přestup mezi akademií Dplus Kia a Cloud9. Toplaner Thanatos nahradí Fudge, který má nyní možnost se poohlédnout po novém týmu. S importem korejských topařů mají Cloud9 bohaté zkušenosti. V týmu si zahrál Impact, Summit nebo třeba Ray. Teprve 20letý mladík bude muset na tato jména navázat.

Do týmu se také oficiálně vrací trenér Reapered, který s korejštinou nemá nejmenší problém. Slavný trenér dokázal tým vytáhnout na vrchol i z horších situací, občas si ale za svoje metody vysloužil kritiku. Před C9 stojí v každém případě velká výzva, očekávání jsou totiž i přes pouhé 3. místo z jara velká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama