Riot nabírá stovky vývojářů na tvorbu MMO
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot nabírá stovky vývojářů na tvorbu MMO

Riot nabírá stovky vývojářů na tvorbu MMO

Giry

Giry

25. 2. 2021 13:00

Herní studio hledá profesionály v praxi. Později nabídne pozice i pro zájemce mimo USA.

Reklama

I když vývojář Greg “Ghostcrawler” Street potvrdil tvorbu MMO hry od Riotu už před více než dvěma měsíci, až nyní došlo na oficiální oznámení. Riot k tomu byl v podstatě donucen, protože potřebuje na tento projekt získat nové lidi.

Na oficiálních stránkách se tedy objevil text s informacemi, koho nyní Riot potřebuje na přivedení světa Runeterry k životu. Sám Ghostcrawler sdílel tento náborový článek na svůj Twitter kde také zmínil, že dvě stě vývojářů nemůže Riot naverbovat najednou, a proto v současnosti musí dát přednost zkušeným vývojářům a začínající nadšenci dostanou šanci později.

Pozitivní zpráva pro české a slovenské vývojáře může být i to, že zatímco v současnosti Riot nabírá pouze lidi z Los Angeles, do budoucna se bude po posilách poohlížet i mimo USA. 

Říkáte, že vývojářská práce v Riotu je pro Čechy a Slováky jen vzdálený sen? Vůbec ne, důkazem může být třeba česká designérka Tereza Rozumková, která se svým týmem vytvořila skin PsyOps Ward. O její práci si můžete přečíst v našem rozhovoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama