Riot začal pracovat na MMO hře ze světa League of Legends
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot začal pracovat na MMO hře ze světa League of Legends

Riot začal pracovat na MMO hře ze světa League of Legends

Giry

Giry

18. 12. 2020 06:30

Modlitby hráčů po celém světě byly vyslyšeny.

Reklama

Ne, nejedná se o nepotvrzenou informaci nebo nevhodný žertík. Vývojář Greg “Riot Ghostcrawler” Street, který v Riotu úspěšně vystřídal několik pozic, oznámil na svém twitteru, že jeho nová práce spočívá ve vytvoření MMO hry ze světa League of Legends.

Pořádně si prohlédněte interaktivní mapu Runeterry, protože právě po ní se budeme za pár let procházet se svoji postavou. I tu má na starosti Ghostcrawler a jeho tým. Do Riotu přišel už jako veterán z oboru se zkušenostmi na hrách jako Age of Empires nebo World of Warcraft. Nejprve působil jako designer nových šampinů, poté změnil pozici a ujal se kreativního týmu. Kromě již zmíněné mapy ucelil lore hry a dal mu řád.

Nyní mění pozici znovu. Ve svém tweetu píše, že jeho práce v kreativním týmu se zužitkuje, protože má za úkol vytvořit “masivní hru”, o kterou žádalo mnoho hráčů i Rioťáků. V odpovědích na tweet potvrdil, že jde o MMO.

Greg Street před nedávnem navštívil Prahu a my se ho zeptali na několik otázek kolem designu hry. Dozvíte se například, jakého šampiona považuje za nejlépe vytvořeného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama