Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách – prosinec 2019
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách – prosinec 2019

Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách – prosinec 2019

1. 12. 2019 17:15

Kteří šampioni byli v posledních dnech nejúspěšnější?

Reklama

Stejně jako před měsícem se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni vyhrávali hry v solo a flex queue v posledních dnech. Pokud si do rankedu vyberete jednoho z těchto deseti šampionů, statisticky budete mít větší šanci na vítězství než s jinými šampiony. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní rankedů – od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na rankedy, tento článek by vám mohl pomoci.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her v posledních dnech šampion vyhrál – winrate, v kolika procentech her působil – popularita a také v kolika procentech her byl zabanovaný – banrate.

ŠAMPION

POPULARITA

WINRATE

BANRATE

Yorick 2,7% 54,4% 1,5%
Garen 13,2% 53,7% 20,0%
Warwick 10,0% 53,1% 4,5%
Swain 6,4% 53,0% 2,8%
Mordekaiser 12,4% 53,0% 15,4%
Volibear 3,9% 53,0% 0,9%
Urgot 3,3% 52,8% 2,5%
Fizz 6,7% 52,7% 16,5%
Janna 4,6% 52,7% 0,4%
Soraka 6,7% 52,7% 1,1%

Dnešní tabulka se rázně změnila. Dostali se sem Garen, Warwick, Mordekaiser, Urgot, Fizz, Janna a Soraka, kteří tak nahradili Kayle, Ashi, Malzahara, Blitzcranka, Jinx, Nautiluse a Ekka.

Takovým klasikem je Yorick. Ten se už více než rok drží v této tabulce. Kdo jej hraje, určitě toho nelituje. A navíc jeho nízký banrate je pro Yorick mainy více než vítaný. Na paty mu šlape Garen, který se řadí mezi jednoduché šampiony. Nicméně v jednoduchosti je krása, což mnozí hráči ocení, kór když takový šampion disponuje velikým potenciálem. Zůstaneme u topařů. Mordekaiser i Urgot disponují štíty a tím pádem se hrají jako tankové. Akorát potkat tanka s velkým poškozením dost zabolí.

Ve stejné kategorii, kam patří Garen, bychom našli i Warwicka. Jako jeden z mála junglerů si zvládne vysólovat draka, což se v momentální předsezóně dost hodí.

Jak jsme psali v našem článku, hráči si k reworku zvolili Volibeara. Ačkoliv se mu už několikátý měsíc stále daří, i tak jej čeká plánovaný rework. Není to trochu škoda?

Dnes tu máme pouze jednoho midaře, kterým se stal Fizz – zábavný šampion s několika možnostmi outplayů. Jeho síla a potenciál vzroste s Protobeltem.

Po změně support itemů se na výsluní dostala Janna a Soraka. U Janny není její vysoký winrate ničím zvláštním. Nicméně všechny main supporty tohle potěší, neboť obě šampionky plní roli supportů a znásobují skill svého marksmana. Dále tu máme velmi atypického supporta. Swaina by málo kdo čekal. Ovšem obrovskou sílu má proti Yuumi, což se v momentální metě hodí.

 

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte největší winrate a jak často ho potkáváte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama