Jak bude fungovat mute a reportování při výběru postav?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jak bude fungovat mute a reportování při výběru postav?

Jak bude fungovat mute a reportování při výběru postav?

Reibl

Reibl

23. 6. 2020 17:00

Do hry se nová funkce dostane již v patchi 10.13.

Reklama

Riot se nedávno nechal slyšet, že přidá možnost reportovat a mutovat hráče již při výběru postav. Prvně se o této funkci zmínil vývojář Meddler na začátku května. O téměř měsíc později na tuto myšlenku navázal oficiální /dev blog. Novinka se již s příštím patchem dostane do hry, ale jen někde.

Mutování a reportování bude dostupné během patchů 10.13 a 10.14. Začne se nejprve na NA a KR serverech, později se dočkají i ostatní servery.

Mutování

Testování během následujících dvou patchů má za úkol odhalit, zda samotný mute ovlivní chování hráčů. Pokud vypnete zobrazování zpráv někoho z vašeho týmu, neuvidíte dotyčného zprávy ani ve hře. Mute se navíc přenese i do dalších her. Jestliže na hráče narazíte později znovu, stále jeho zprávy neuvidíte.

Mute se ale nepřenese do pozápasového lobby. To se ovšem může časem změnit dle zpětné vazby.

Reportování při výběru postav

Jak již bylo v /dev blogu řečeno, reportování na začátku poslouží převážně ke sběru dat. Žádné postihy hráči zatím dostávat nebudou. Jakmile bude mít Riot k dispozici dostatek dat, přidá se k tomu systém penalizací. Plného nasazení se zřejmě dočkáme až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama