Evropu opouští korejské hvězdy, CLG podepsali Crowna, SKT našli nového junglera
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Evropu opouští korejské hvězdy, CLG podepsali Crowna, SKT našli nového junglera

Evropu opouští korejské hvězdy, CLG podepsali Crowna, SKT našli nového junglera

Filip Vít

Filip Vít

21. 11. 2019 15:00

Další dávka přestupů je tady. Rušno bylo především v LEC a LCS.

Reklama

Ani dnes nebude klid a my pro vás máme další várku přestupů. Nejvíce změn se tentokrát dočkáme v LCS. Všechny přestupy můžete evidovat v tomto článku, který pro vás několikrát denně aktualizujeme.

IgNar oblékne dres FlyQuest, GorillA se vrací do Koreje

Nedávno jsme se se dozvěděli jméno prvního “uprchlíka”, jenž z Evropy zavítal do nejvyšší americké soutěže. Broxah nezůstane však jediným, kdo mění LEC za LCS. Korejská hvězda IgNar, jenž v evropské lize reprezentoval Misfits Gaming a FC Schalke 04, odcestuje taky za oceán. V  LCS zkušeného supporta uvidíme v barvách FlyQuest.

Pro Schalke je to další rána, neboť tým už opustili Trick a Upset. Německý střelec našel brzy nový domov, jímž se stal Origen.

Evropu opouští korejské hvězdy, CLG podepsali Crowna, SKT našli nového junglera

Na evropském pódiu se v nové sezóně nepředstaví ani druhý hvězdný korejský support – GorillA. Ten se po velmi nepovedeném roce v Misfits vrací do Koreje, kde ho uvidíme v týmu SANDBOX Gaming.

CLG našli adekvátní náhradu za Power Of Evila, Biofrost se vrací do TSM

Jako by všechny cesty midlinerů Optic Gaming (nyní Immortals) vedly ke stejnému místu. Před rokem opustil PoE Optic Gaming a připojil se k CLG. Tentokrát ze stejného působiště míří do CLG vítěz Worlds - Crown. Ačkoli byl korejský midliner tahounem dosavadního týmu, žádného úspěchu se s ním nedočkal a napravit to tak bude chtít v dresu amerického šampiona z let 2015 a 2016.

Crowna v novém celku podpoří i Smoothie, jenž si vyměnil působiště s Biofrostem. Poslední zmíněný obékne dres TSM po dvou letech.

Zeyzal se připojuje k Svenskerenovi, změny v C9 akademii

V Cloud9 dochází ke změnám a to nejen v hlavním týmu. Zeyzal poté, co obláčkový tým podepsal Vulcana a Zvena, našel nové angažmá. Zahraje si v Evil Geniuses, kam zamířil i jeho parťák ze C9 – Svenskeren. 

Evropu opouští korejské hvězdy, CLG podepsali Crowna, SKT našli nového junglera

Akademii modrých opouští Kumo a Goldenglue. Americký midliner nečekal na nové působiště dlouho, když o něj zájem projevili Golden Guardians a podepsali s ním smlouvu. Do akademie C9 přestoupil midliner Palafox. 

SKT našli náhradu za Clida 

V nové sezóně uvidíme opět nové parťáky Fakera. V týmu dochází téměř ke kompletnímu přebudování. Po odchodu trenérského štábu opustili tým Khan, Clid, Mata, Haru a Crazy. Trojnásobný šampion může být rád, že mu alespoň nějaké známe tváře v týmu zůstanou, protože Effort prodloužil smlouvu. SKT navíc podepsali Cuzze, jenž doplní prázdné místo po Clidovi.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Ssumday zůstane v 100Thieves i následující rok.
  • Flamengo eSports opouští brTT.
  • Jungler Closer odchází z turecké ligy a vyzkouší si LCS, kde bude reprezentovat Golden Guardians.
  • Flame nebude už nadále součástí Damwon Gaming.
  • Mickey a Hjarnan jsou volní agenti. Odešli z Excel Esports.

Další zajímavosti

  • Norskeren mění svou přezdívku na Tore, což je zároveň i jeho křestní jméno. Je to snad znamení, že bychom se dočkali spolupráce Patrika a Toreho? Podle neověřených zdrojů by se mohli objevit v Excel Esports.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama