Patrik hledá nový tým, Broxah míří do Ameriky, Zven nahrazuje Sneakyho
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Patrik hledá nový tým, Broxah míří do Ameriky, Zven nahrazuje Sneakyho

Patrik hledá nový tým, Broxah míří do Ameriky, Zven nahrazuje Sneakyho

Filip Vít

Filip Vít

20. 11. 2019 16:00 2

Světem hýbou přestupové bomby.

Reklama

Ani dnes nám přestupové zprávy nedají spát. Kompletní přehled přestupů je k nalezení v tomto článku, který pro vás aktualizujeme.

Team Liquid vítá Broxaha

Nejúspěšnější evropskou organizaci opouští téměř po třech letech Broxah. Ten se v oranžovočerném dresu představil nejdříve ve Fnatic akademii, brzy však byl povolán do hlavní soupisky, kde si odbyl svou premiéru na pódiu evropské LCS. Z talentovaného nováčka se brzy stala hlavní opora týmu. Následující rok vybojoval s Rekklesovou partou dva tituly evropského šampiona, zúčastnil se MSI, přispěl k vítězství svého regionu na Rift Rivals, probojoval se do finále Worlds a také jsme ho mohli vidět na All-Stars turnaji.

Broxah se nechal slyšet, že v evropské organizaci docházelo často k neřešeným záležitostem a atmosféra nebyla úplně ideální, o čemž sám mluvil i Youngbuck. Volba podepsat smlouvu s americkými šampiony byla prý jednoduchá, neboť mají stejné cíle. 

Podle nepotvrzených zdrojů by dánského junglera měl nahradit Selfmade. Není také vyloučeno, že bychom v hlavní soupisce mohli vidět Dana, jenž kryl záda svalnatému blonďákovi minulou sezónu. My můžeme teď jen popřát Broxahovi mnoho štěstí v zámoří a říci: “Thank Mr. Broxah”.

Origen posiluje, Patrika nahradí Upset

Velké změny se dějí v Origen. Xpekeho organizace propustila svou botlinku, český snajpr si tak musí hledat nové angažmá. Patrik svými výkony z uplynulé sezóny přesvědčil mnohé o svých kvalitách, tudíž bychom ho i nadále mohli vidět v LEC. Origen nepočítají v dalším roce ani s Mithym, jenž by se podle spekulací měl stát trenérem.

Patrik hledá nový tým, Broxah míří do Ameriky, Zven nahrazuje Sneakyho

Tým po prohlášení odchodu Patrika s Mithym dlouho neotálel a oznámil příchod hned třech nových hráčů. Dres Origenu oblékne Xerxe, Upset a Destiny. V týmu pro nadcházející rok zůstane Alphari a Nukeduck.

Soupiska zvučných jmen by podle předpokladů měla atakovat přední příčky LEC a ucházet se o titul evropského šampiona.

Zven si zahraje s Vulcanem v C9

K velkým změnám dochází i v Cloud9. Sneakyho nahradí Zven, který přichází z TSM. K týmu se připojil také Vulcan. Zatímco o Zeyzala by mohl být na trhu zájem, Sneaky si tím tolik jistý být nemůže. U amerického veterána je pravděpodobnější, že se stane streamerem.

V jungli dostane patrně šanci Blaber, neboť Svenskeren, MVP letního splitu LCS, se připojil k Evil Geniuses. Zmíněná organizace přebrala slot po Echo Fox a Sven je zatím jediným ohlášeným hráčem. Možná by zde našel své místo právě Zeyzal a Sneaky?

Gen.G hlásí nové posily

Uplynula chvíle, co z Gen.G odešla většina kádru a už tým doplňují hráči, kteří byli k mání na trhu. Po vydařené sezóně v SKT přichází jungler Clid. Toho v sestavě ještě doplní Rascal a Bdd. Soupiska je tak kompletní, neboť Ruler i Life prodloužili smlouvu. 

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Meteos se po letech připojil opět k 100Thieves.
  • Známý náhradník G2 Esports, promisq, hledá nový tým.
  • Do Misfits přichází Jandro, jenž se zhostí role hlavního trenéra.
  • Selfmade opouští SK Gaming. Podle spekulací by mohl zamířit do Fnatic.
  • Kouč Zefa a náhradník Haru odcházejí z SK Telecom T1.
  • Mystic a xiye smlouvu s Team WE neprodlouží.
  • Korejský support, IgNar, opouští FC Schalke 04.
  • Hanwha Life hlásí novou posilu do trenérského týmu, jímž je NoFe.
  • Lira odchází z Dignitas (dříve Clutch Gaming).
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama