Xmithie opouští TL, Hans Sama zůstává v Evropě, velké změny v SKT a TSM
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Xmithie opouští TL, Hans Sama zůstává v Evropě, velké změny v SKT a TSM

Xmithie opouští TL, Hans Sama zůstává v Evropě, velké změny v SKT a TSM

Filip Vít

Filip Vít

19. 11. 2019 12:00 2

Pytel s přestupy se dnes doslova rozsypal.

Reklama

Během posledních několika desítkách hodin se s novinkami na přestupové scéně roztrhl pytel. Proto jsme rozdělili článek na dvě části. Tu druhou najdete po kliknutí sem.

Jako by se dnes rozsypal pytel s přestupy. Rušno je především v Koreji, Evropě a Americe. Kompletní přehled přestupů naleznete v tomto článku, který pro vás denně aktualizujeme. 

Team Liquid hlásí ztrátu

Filipínský veterán opouští po dvou letech tým Liquid. Spolu s Doubleliftem dokázali s koněm na prsu vyhrát čtyři tituly americké LCS. Zkušený jungler se může pyšnit i tituly v dresu CLG.

Ačkoli Liquid vévodili americké soutěži, na Worlds se s úspěchem nepotkali. Jejich cesta na světovém šampionátu skončila už v základních skupinách a opět se potvrdilo, že americké celky nejsou schopni konkurovat týmům z Evropy, Koreji nebo Číny. 

Pokud se Xmithie nerozhodne k ukončení kariéry, své místo v jakémkoli týmu určitě najde. Co byste řekli na to, kdyby oblékl dres TSM?

SKT budují opět nový tým kolem Fakera

V předchozím článku jsme vám oznámili, že Faker prodloužil s SK Telecom T1 smlouvu. Trojnásobní šampioni se letos vrátili zpět na výsluní, když oslavovali dva tituly v korejské lize. Na světovém šampionátu byli ale pokořeni v semifinále a na čtvrté prvenství v turnaji si tak musejí ještě počkat. V týmu i po vydařené sezóně nezůstane kámen na kameni. Nejpřekvapivější zprávou je, že v SKT končí trenér kkOma, jenž zde působil od konce roku 2012. Z trenérského týmu odchází také Fly. Z řad hráčů opouští nejúspěšnější organizaci Khan, Clid, Mata a náhradník Crazy. Všichni zmiňovaní hráči působili v SKT jen jeden rok.

O všechny hráče by měl být na trhu enormní zájem, zvláště pak o talentovaného junglera. 

Hans Sama si zahraje s Vanderem

Střelec Misfits se poslední rok velmi trápil a není tedy divu, že králíčky opouští. Francouzský snajpr nemusel na nové angažmá čekat příliš dlouho, když s nabídkou přispěchali Rogue. Na spodní linii si zde zahraje s Vanderem, jenž prodloužil smlouvu do konce sezóny 2021. Hans Sama tak roztrhl polskou dvojici od sebe, nicméně od nově složeného dua budou očekávání mnohem větší.

Xmithie opouští TL, Hans Sama zůstává v Evropě, velké změny v SKT a TSM

TSM rozpouští svou botlinku

TSM se snaží ukořistit po delší době trofej pro vítěze LCS. Aby titulu byli blíže, učinili několik kroků. Nejprve si pojistili svoji hvězdu, Bjergsena, když s ním prodloužili kontrakt. V týmu uvidíme v nadcházející sezóně minimálně dva nové hráče, neboť tým nebude již potřebovat služby Zvena a Smoothieho. Zatímco si kanadský support našel nový domov u CLG, Zven je volným agentem. Otázkou je, zda-li vysoký blonďák zůstane nadále za velkou louží, nebo se vrátí zpět do Evropy.

Xmithie opouští TL, Hans Sama zůstává v Evropě, velké změny v SKT a TSM

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Ryu neprodloužil smlouvu s 100Thieves.
  • Kouč Invictus Gaming, Karam, je volným agentem.
  • Mystiques se rozloučil s Excel Esports.
  • Afreeca Freecs opuští Ucal, Jelly a Aiming. Poslední zmínění podepsal kontrakt s KT Rolster.
  • Corn ukončuje své působení ve Vici Gaming.
  • Jin Air Green Wings nemají kouče. Odešel Moment.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama