Ostatní Článek Vyšla singleplayerová hra ze světa League of Legends - Song of Nunu. Co říkají recenze?

Vyšla singleplayerová hra ze světa League of Legends - Song of Nunu. Co říkají recenze?

Giry

Giry

2. 11. 2023 19:07

Třetí letošní singleplaerová hra z dílny Riot Forge vyšla včera. Malý chlapec Nunu a jeho přítel yetti Willump se v ní vydají na průzkum mrazivého Freljordu a potkají při tom několik šampionů, které známe z League of Legends, jako Lissandra, Braum, Volibear nebo Ornn.

Reklama

Na serveru Polygon.com se dočtete, že vás během hraní hlavní postavy uchvátí a vy si je zamilujete. Jde prý o skvělý způsob, jak prozkoumávat alespoň část rostoucího univerza.

Podobná slova potvrzuje také server Pockettactics.com. Ten označil Song of Nunu jako titul plný smíchu, lásky, zajímavých příběhů, okouzlujícího prostředí a sympatických postav. Recenze však doporučuje využít ke hraní PC a vyhnout se Switchi kvůli problémům s výkonem.

Ne všechny recenze však hru bezmezně chválí. Například na webu Screenrant.com se dočtete, že Song of Nunu až na několik hlavolamů představuje průměrnou skákačku, která hráče nehrající League of Legends nemá čím oslovit. Recenzent proto udělil titulu známku 6/10.

Song of Nunu je první hra od Riot Forge, u které máme potvrzené, že se jedná o příběh plně splývající s oficiálním lore světa League of Legends. Potvrdili to vývojáři v nedávném videu. Více se můžete dočíst zde:

Konec mnoha verzím lore, Riot ho plánuje sjednotit
i Zdroj: Riot Games

Konec mnoha verzím lore, Riot ho plánuje sjednotit

Různá média od Riotu vyprávěla lore s různými verzemi. To chtějí nyní tvůrci ukončit a všechny příběhy sjednotit.

14. 10. 2023 11:03
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama