Velké změny: Objektivy a minioni
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Velké změny: Objektivy a minioni

Velké změny: Objektivy a minioni

derk

derk

30. 10. 2013 05:00

Je tu další várka velkých změn přímo od Riotu. Uvnitř článku najdete změny objektivů, minionů a distribuci goldů.

Reklama

V posledních pár dnech se objevilo již několik postů o nadcházejících změnách v předsezóně a následně čtvrté sezóně. Na tyto příspěvky se můžete podívat zde. Obecné změny a vyjádření top hráčů .

Nový systém wardek a vize.Velké změny pro supporty.

V dalším velkém článku změn se budeme zaobírat junglí a vším s ní spojeným.

Pojďme ale již k samotné podstatě tohoto příspěvku. Co všechno se bude měnit v oblasti objektivů a minionů?

1) Drak, Baron

2) Věže

3) Spawn minionů a jungle

4) Super minioni

5) Rozdělování goldů

6) Změny křoví Objektivy První změnou jsou objektivy. Riot se zaměřil na všechny objektivy, které dávají globální výhodu celému týmu - věž, drak, baron.

Drak:

 Zabití draka bude dávat více goldů a zkušeností v pozdějích fázích hry. Drak by měl být jakousi možností dostat se "zpátky do hry" pro zaostávající tým, ale stejně tak bude důležitější i pro vyhrávající tým. Zkrátka půjde o důležitější objektiv, hlavně tím, čím bude hra delší.

Baron:

 Dochází ke kompletní změně baron buffu. Buff již nebude dávat AD/AP a regen, místo toho bude dávat členům týmu větší poškození do nepřátelských věží a movement speed buff, pokud jsou mimo combat (podobně jako Boots of Mobility). Důvodem k této změně je opět to, aby měl zaostávající tým šanci dostat se zpět do hry. 

Věže:

Goldy za zničení věže se globálně snižují. Hráči, kteří jsou u zničení věže přítomni ale naopak získají více.

Inhibitory:

Zničení inhibitoru neposilní i miniony na ostatních linkách, ale pouze na té jedné, kde je zničen. Hlavním důvodem je opět dát týmu, který je pozadu, šanci dostat se zpátky do hry. Pokud se tomuto týmu povede dát ace, již nebude muset běžet zpět do báze a bránit všechny lajny před miniony, ale bude moci naopak pushovat.  Změny mapy a goldů V této části se zaměříme na to, jaké změny postihnou celou mapu a také na drobnější mechanismy, které budou působit na individuální hráče v jednotlivých fázích hry.

Goldy:

 Jungleři budou mít o dost více goldů z předmětů. Další změnou je to, že se Riot zaměřuje na celkové obecné způsoby získávaní goldů a jaký dopad mají na jednotlivé fáze hry - a chtějí je případně upravit.

Killy:

 Již dříve se psalo o zavedení tzv. Assist Streaků. Spolu s touto novou funkcí se bude měnit způsob resetování Death Streaků. Za killy a first blood v prvních čtyřech minutách hry budou menší odměny - za kill 200g a za first blood 240. Odměny za killy po čtvrté minutě zůstávají stejné jako nyní.

Minioni a jungle:

Minioni se budou spawnovat v 1:00, jungle kempy v 1:30. Podle slov Riotu bylo v early game až moc prázdného času, který byl nezajímavý jak pro hráče, tak pro diváky. Tyto změny by měly zapříčinit rychlejší a dynamičtější hru a také více možností pro junglery.

Křoví:

Bude odstraněna a předělána většina křoví ve tvaru písmen C a L - kvůli tomu, aby bylo možné získat vizi celého křoví pouze jednou wardkou a nedocházelo k problémům jako v současnosti. 

Jak se vám nadcházející změny líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama