T1 zpátky ve formě, Faker zdolal TL i G2 a zajistil si TOP 3 na MSI
i Zdroj: Liu YiCun/Riot Games
eSport League of Legends Článek T1 zpátky ve formě, Faker zdolal TL i G2 a zajistil si TOP 3 na MSI

T1 zpátky ve formě, Faker zdolal TL i G2 a zajistil si TOP 3 na MSI

Reibl

Reibl

17. 5. 2024 13:26

Korea opět ukazuje, že patří mezi LoLkařskou velmoc. Po prohře T1 proti BLG si LCK týmy připisují řadu výher. Faker domů poslal TL i G2 Esports.

Reklama

Minulý rok to byla Čína, která dokázala překonat všechny regiony a zajistila si místo ve finále. Letos to vypadá na Korejskou dominanci. T1 ve středu vyzvali Team Liquid a americký celek v prvních hrách bojoval velmi statečně. TL dokonce dokázali v jedné hře zvítězit. Jenže Faker je nevyhnutelný a závěr série si pohlídal. Po skóre 3:1 tak T1 postoupili do duelu proti G2. Ti mezitím přejeli čínské TOP Esports a hovořilo se, že odveta proti T1 by mohla jít ve prospěch Evropy.

G2 ukázali hned v první hře několik zajímavých šampionů. Sázka padla na Dravena nebo Kha'Zixe, jenže T1 byli připravení a Zeus na Camille si s backline G2 dokázal poradit během zlomku sekundy.

Ve druhé a třetí hře dokázali G2 vždy najít velmi dobré chvíle, ale na T1 byli ve finále krátcí. Ačkoliv Caps dokázal často Fakera přehrát a botlinka G2 se držela, Zeus se ukázal jako největší tahoun T1.

Faker tak po jedné odvetě míří do další. Ta nastane v sobotu proti čínským BLG. Recept na LPL mistra mají T1 od Gen.G, kteří poslali BLG do spodní části pavouka před pár dny.

Korea s Čínou mají už nyní jisté 4 sloty na Worlds. Oba regiony už tradičně končí na nejvyšších příčkách. Kdo se ale dostane s Gen.G do finále je stále otázkou. Vítěz MSI kromě trofeje získá také přímou pozvánku na Worlds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama