Fnatic po dvou letech vyhráli nad G2 a jsou ve finále
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Fnatic po dvou letech vyhráli nad G2 a jsou ve finále

Fnatic po dvou letech vyhráli nad G2 a jsou ve finále

Giry

Giry

Po více než dvou letech dokázali hráči Fnatic porazit tým G2. Možná se s nimi však utkají ještě jednou, na svého soupeře totiž nyní čekají ve finále.

Reklama

Souboj mezi dvěma nejlepšími evropskými celky začal lépe pro G2. Po první prohrané hře se ale Fnatic podařilo výsledek otočit. G2 ještě srovnali na 2:2, ale závěrečná hra patřila opět Humanoidovi a jeho spoluhráčům.

Fnatic tak čekají na nejlepší tým z pavouka poražených. V něm se rvali o úspěch také Jackies a Patrik a začali dobře, když dokázali vyřadit tým Heretics. Do cesty se jim pak ale postavili BDS, na které GiantX už nestačili.

Na druhé straně pavouka předvádí spanilou jízdu Karmine Corp. Hráči francouzské organizace si nejprve dokázali poradit s MAD Lions KOI a následně ukončili účast v letním splitu také týmu SK Gaming.

Právě Karmine Corp musí zabrat, aby se probojovali do finálového turnaje LEC. Hrají totiž o poslední volné místo, které zatím patří týmu GiantX. Čeští hráči Patrik a Jackies tak budou během závěrečných soubojů v letním splitu držet palce soupeřům KC.

Místo v Season Finals už má jisté pětice týmů: G2, Fnatic, MAD Lions KOI, SK Gaming a BDS. O posledním účastníkovi a také o celkovém vítězi letního splitu se rozhodne tento víkend. V pátek změří síly Karmine Corp proti BDS. Vítěz tohoto souboje se pak utká s G2 o to, kdo postoupí za Fnatic do finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama