Patch 14.15 přinese tresty za opakované odmítnutí zápasu
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Patch 14.15 přinese tresty za opakované odmítnutí zápasu

Patch 14.15 přinese tresty za opakované odmítnutí zápasu

Giry

Giry

Riot Phroxzon na svém X ukázal, jaké úpravy nás čekají v příští aktualizaci. Dojde na nerfy bot a také zpřísnění trestů pro hráče často odmítající queue.

Reklama

Nerfy bot

Defenzivní boty jsou podle Phroxzona už dlouho silné ve vyšších divizích. To často vyústí v laning-fázi dvou midařů s defenzivními botami, kde ani jeden neumírá a oba se jen soustředí na farmu. Zároveň jsou defenzivní boty vzhledem ke své ceně příliš silné.

Chystají se proto nerfy. Největší oslabení je plánováno pro boty Mercury's Threads. Jako kompenzace budou posílené některé předměty přidávající magic resist.

ADC

I když je Riot s nerfy z poslední aktualizace spokojen, přijdou další, aby marksmani nebyli tak silní v early-game. Vývojáři chytají nerfy předmětů Statikk Shiv, Kraken Slayer a runy Fleet Footwork.

Zároveň se u bot Plated Steelcaps vrátí část redukovaného poškození ze základních útoků, aby tankové proti marksmanům vydrželi více. Tyto změny by měly zajistit, že už nebudeme vídat týmové kompozice se dvěma nebo více marksmany v různých rolích.

AP předměty

Riot chce zatím nechat beze změny předměty udělující postupné poškození (Fated Ashes, Liandry's Torment, Blackfire Torch) a balancovat hru kolem nich. Nechystají se tedy nerfy AP junglerů jako Zyra nebo Brand. Úpravou ale projdou jiné předměty, které dosud zaostávaly - Cosmic Drive, Stormsurge a další.

Odmítání zápasů

Hráči, kteří často odmítnou queue, budou od nové aktualizace více trestání. Riot chce tímto zlepšit situaci s queue-snipingem a obecně toxickým chováním. Počet her, které můžete odmítnout, než vám bude spuštění hry zablokováno, se sníží. Pro hráče, kteří odmítají zápasy často, se blokování prodlouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama