eSport League of Legends Článek Premiéra pro Jackiese a návrat Carzzyho do Vitality, začíná zimní split LEC

Premiéra pro Jackiese a návrat Carzzyho do Vitality, začíná zimní split LEC

Reibl

Reibl

13. 1. 2024 12:34

Evropská nejvyšší liga je zpátky a vítá rekordní počet českých hráčů. Ukáže nováček Jackies po boku Patrika svůj talent a překvapí zkušené Heretics?

Reklama

Sobota

Premiérový den zimního splitu odstartují loňští mistři G2 proti BDS. Na papírově jednoznačný duel navážou Rogue, kteří se přejmenovali zpět z KOI. České fanoušky ale bude zajímat hlavně zápas od 19:00, kdy nastoupí Fnatic s Humanoidem a trenérem Nightshare proti novým Karmine Corp. O hodinu později Patrik vyzve Carzzyho na botu a svoji premiéru zažije také Jackies. Českého midaře nabrali Giantx celkem překvapivě rovnou z naší domácí ligy. Den pak zakončí peprný duel mezi nezkušenou soupiskou MAD Lions a veterány z Heretics.

Neděle

V neděli Jackies s Patrikem vyzvou BDS. Hratelný zápas by mohl české dvojici přinést výhru. Avšak nezapomínejme, že BDS byli v loňském roce celkem solidním týmem, který se dostal až na Worlds. Humanoid od 20:00 vyzve svého bývalého spoluhráče Carzzyho a Karmine Corp čeká zkouška ohněm v podobě vyhroceného zápasu proti G2.

Pondělí

V pondělí by měl přinést zajímavou podívanou střet Rogue a G2. Zejména Rogue byli v Bo1 zápasech historicky velmi silní a G2 tak mohou zaskočit. Zajímavé bude také sledovat souboj franouzských Karmine Corp a španělských MAD Lions. Obě fanouškovské základny jsou obří a mohlo by jít o novou rivalitu v LEC.

Nezapomeňte, že LEC startuje o hodinu dříve. Úvodní duely naladíte od 17:00 na Twitchi a Youtube. Připomenout si můžete v našem starším článku soupisky i lehce upravený formát.

Připomeňte si formát LEC a přehled soupisek pro zimní split
i Zdroj: Kirill Bashkirov/Riot Games

Připomeňte si formát LEC a přehled soupisek pro zimní split

Za týden nám začíná esportová sezóna v League of Legends a celky dělaly hned řadu změn v soupiskách. Některé LEC týmy vsází…

6. 1. 2024 06:10
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama