Playoffs rozlosováno - Fnatic čeká velmi těžká cesta, G2 mají štěstí na los
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Playoffs rozlosováno - Fnatic čeká velmi těžká cesta, G2 mají štěstí na los

Playoffs rozlosováno - Fnatic čeká velmi těžká cesta, G2 mají štěstí na los

Reibl

Reibl

11. 10. 2020 14:20

Všechny skupiny na Worlds dohrány

Reklama

Základní skupiny na Worlds jsou u konce. Největší úspěch může slavit LPL a LCK. Z obou východních lig postupují hned 3 týmy. Evropští fanoušci mohou nadále vkládat naděje do Fnatic a G2. Takto dopadly skupiny C a D.

Všechny důležité informace najdete v našem článku s přehledem turnaje. Jednotlivé výsledky naleznete v eSportovém přehledu.

Playoffs rozlosováno - Fnatic čeká velmi těžká cesta, G2 mají štěstí na los


Skupina C – TSM s historickým neúspěchem

Skupina C bude všechny fanoušky LCS bolet ještě hodně dlouho. Jednalo se o relativně vyrovnanou skupinu. Přecu jen čtvrtý seed z LPL a třetí seed z LCK dával naději TSM, jakožto nejvýše nasazenému americkému celku. Bohužel Doublelift opět jede domů hned po konci skupin. Co víc, TSM se stávají historicky prvním celkem, který jako nejvyšší seed hlavního regionu nevyhrál ani jednu hru. Skóre 0:6 je spolu s UOL nejhorší nejen v porovnání se základní částí, ale i mezi play-in týmy.

 

Skupinu C nakonec ovládli korejští Gen.G, kteří zaváhali jen proti Fnatic ve čtvrtém hracím dni. Druhé místo berou evropští zástupci. Výkony Rekklesova týmu rozhodně dávají fanouškům naděje. Ačkoliv poslední hra proti Gen.G rozhodně nedopadla nejlépe, Bo5 série jistě dá týmu více prostoru k přehrání soupeře. Evropa má tímto stále v záloze dva silné týmy. LGD se kvůli umístění na třetí pozici ve skupině stávají prvním čínským celkem, jenž v turnaji dále nepostupuje.

Skupina D – TOP Esports berou první místo, FlyQuest překvapil

Větší radost americkým fanouškům rozhodně přinesl FlyQuest. WildTurtle a PowerOfEvil se totiž postarali o skalp prvního seedu z LPL. TOP Esports padli a FlyQuest sice nepostupují, ostudu ovšem neudělali. Výsledným skóre 3:3 na tom jsou stejně, jako například Team Liquid. UOL bohužel po vzoru TSM končí bez výhry v základní části. Celek ale udělal pozitivní dojem v play-in části, ze které postoupil.

První místo ve skupině D nakonec berou TOP Esports, i přes zaváhání proti FlyQuestu. Čínský první seed si nakonec poradil i se silnými DRX a do playoffs vstupuje parta okolo marksmana JackyeLove jako favorit na vítězství.

Rozlosování čtvrtfinále

Hned po dohrání poslední skupiny následovalo rozlosování playoffs. První tým z každé skupiny se zde utká s druhým týmem z jiné skupiny. Takto los dopadl.

Playoffs rozlosováno - Fnatic čeká velmi těžká cesta, G2 mají štěstí na los

Evropští Fnatic narazí na favorita turnaje, TOP Esports, hned v prvním kole. Jedná se nejspíše o nejtěžšího soupeře spolu s Damwon. Suning a JDG se utkají v druhém čtvrtfinále.

Los G2 byl relativně milosrdný. Jelikož evropský celek nemohl být ve stejné polovině pavouka, jako Suning, přesunuli se G2 do spodní části proti Gen.G. Návod na zdolání korejského týmu by mohli předat Fnatic, kteří se postarali o jejich skalp ve skupinách. Posledním duelem ve čtvrtfinále bude Damwon proti DRX.

Rozložení týmů v playoffs znamená jediné. Pokud se do finále dostane jeden z celků LPL, nebo LCK, utká se ve finále proti týmu z jiného regionu. Jediná možnost, kdy se v závěrečném zápase utkají dva týmy ze stejné ligy, je v případě finále Fnatic vs G2.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama