Nový Patrikův spoluhráč? Vítěz LCS by se měl vrátit do Evropy
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Nový Patrikův spoluhráč? Vítěz LCS by se měl vrátit do Evropy

Nový Patrikův spoluhráč? Vítěz LCS by se měl vrátit do Evropy

Giry

Giry

5. 1. 2023 13:00

Bývalý midař Schalke 04 se po angažmá v severoamerické soutěži pravděpodobně vrátí do LEC.

Reklama

Podle spekulací by se měl německý midař Felix “Abbedagge” Braun vrátit do Evropy. Jeho bývalý celek Schalke 04 už v nevyšší evropské soutěži nepůsobí, vzít by si ho tedy měl pod svá křídla tým Excel, ovšem pouze na pozici náhradníka.

Abbedagge oblékal v americké lize dres 100 Thieves od poloviny roku 2021. Za tu dobu s týmem dosáhl na velice dobré výsledky, účastnil se všech tří finálových sérií a jednu z nich (letní split 2021) dokonce vyhrál. Zúčastnil se také obou posledních světových šampionátů, ale ani jednou nedokázal postoupit ze skupin. V posledním letním splitu se mezi midaři umístil na druhém místě v žebříčku s nejlepším KDA, překonal ho pouze Bjergsen. Ten ho v následujícísezóně v 100 Thieves také nahradí.

Nyní by se měl Abbedagge vrátit do evropy a v týmu Excel být připravený nastoupit. Současný midař tohoto celku, Vincent “Vetheo” Berrié, však už v minulosti ukázal, že si místo v základní sestavě rozhodně zaslouží. V sezóně 2022 se v obou splitech dostal do All-Pro týmu, v jarním splitu navíc obdržel ocenění MVP.

Zimní split LEC začíná 21.1. se zcela novým formátem. O něm si můžete přečíst v našem starším článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama