Noah se omluvil za své výkony a přiznal záchvaty paniky
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Noah se omluvil za své výkony a přiznal záchvaty paniky

Noah se omluvil za své výkony a přiznal záchvaty paniky

Giry

Giry

20. 5. 2024 13:49

Korejský střelec Noah z evropského týmu Fnatic zveřejnil na sociální síti X prohlášení, ve kterém komentuje svůj výkon a průběh na turnaji Mid Season Invitational.

Reklama

Noah svůj příspěvek začal tím, že na MSI podával jen slabé výkony a zklamal tak mnoho lidí, nejvíc zklamaný byl ale on sám. I když věděl, že dokáže hrát lépe, nedařilo se mu a to mělo dopad na celý tým.

Dvaadvacetiletý Korejec také přiznal panické záchvaty. Za ty prý mohly různé zprávy a názory, které si Noah o sobě četl na internetu. Kvůli nim si prý nevěřil a vytvořil na sebe zbytečný tlak a to i přes to, že se mu jeho okolí snažilo pomoct různými radami.

Noah se proto rozhodl zcela ignorovat všechny sociální sítě až do konce sezóny. Chce se nyní soustředit na sebe a na tým. Na závěr své zprávy se omluvil fanouškům za své špatné výkony a slíbil, že udělá vše proto, aby zbytek roku hrál co nejlépe.

Fnatic na Mid Season Invitational postoupili z play-in fáze, když prohráli pouze s čínskými TOP Esports. Poté však narazili na pozdější vítěze turnaje Gen.G a relativně překvapivě prohráli proti severoamerickým Team Liquid, čímž jejich účast na MSI skončila.

Humanoid a Carzzy možná pojedou do Saúdské Arábie bojovat o obří balík peněz
i Zdroj: Liu YiCun/Riot Games

Humanoid a Carzzy možná pojedou do Saúdské Arábie bojovat o obří balík peněz

Letos v létě proběhne v Saúdské Arábii Esports World Cup, na který bylo pozváno 30 světových esportových organizací. Najdeme…

9. 5. 2024 11:50

Nyní tak čeká Fnatic letní split v LEC, kde budou bojovat o místo na finálovém turnaji evropské ligy a o místo na světovém šampionátu. Je ale možné, že se parta s českou dvojicí Humanoid a Nightshare podívá také na Esports World Cup v Saúdské Arábii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama