Nizozemský tým havaroval, jeden z hráčů zůstává v kómatu
i Zdroj: BFM
eSport League of Legends Článek Nizozemský tým havaroval, jeden z hráčů zůstává v kómatu

Nizozemský tým havaroval, jeden z hráčů zůstává v kómatu

Giry

Giry

27. 5. 2024 15:51

Děsivá zpráva přišla dnes od jednoho z týmů z ligy ESLOL z Belenuxu. Auto, které převáželo tým A One Man Army, mělo havárii a několik hráčů utrpělo vážná zranění.

Reklama

Celkem se zranili tři hráči a jeden člen managementu. Po konzultaci s rodinami se tým rozhodl nezveřejňovat, o které hráče jde, okomentoval ale jejich zdravotní stav. Dva členové týmu utrpěli těžký otřes mozku, odřeniny a další menší zranění. Jeden má zlomené kosti v oblasti páteře a kolem oka. Poslední ze čtyř zraněných zůstává v kómatu.

Nehoda se stala v sobotu dopoledne poblíž města Wechelderzande v Belgii, když hráči jeli na media day - natáčení a focení pro potřeby organizátora ligy. Podle vyšetřování mělo auto s týmem vybočit ze své trajektorie a narazit do autobusu, který se už nestihl uhnout. Fotografii nabouraného auta najdete na úvodním obrázku článku.

Pod příspěvkem, kde tým oznamuje tyto informace, vyjadřují podporu organizace, hráči i různé osobnosti LoL scény. Rychlé uzdravení přeje například esportová odnož FC Barcelona nebo tým GiantX, kde působí dva čeští hráči.

Start týmu AOMA v lize států Beneluxu je nyní ohrožený. Web sheepesports.com tvrdí, že vedení týmu komunikuje s Riotem a s organizátory ligy, aby mohlo přivést nové hráče, kteří by nahradili zraněné členy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama