Mluvíte o nás zbytečně negativně, stěžuje si Upset na adresu komentátorů
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Mluvíte o nás zbytečně negativně, stěžuje si Upset na adresu komentátorů

Mluvíte o nás zbytečně negativně, stěžuje si Upset na adresu komentátorů

Giry

Giry

10. 6. 2024 12:42

Německý marksman týmu Karmine Corp si na sociální síti X postěžoval. On a jeho spoluhráč Targamas se podle něj často stávají terčem negativních komentářů.

Reklama

Upset tvrdí, že komentátoři se uchylují k negativům, aniž by zmínili důležitý kontext. Tyto komentáře podle něj mohou výrazně ovlivnit kariéru hráčů. Komentátoři prý bez rozmysli jen nadávají na hráče.

Mimo jiné naráží čtyřiadvacetiletý hráč na poznámku, kterou ve vysílání řekl Vedius během zápasu KC proti MDK. V porovnání obou proti sobě hrajících marksmanů upozornil na statistiku úspěšnosti. 

Zatímco Supa se dostal do finále během svého prvního splitu v LEC, Upset skončil v posledních třech splitech na desátém místě. Vedius se později Upsetovi na X omluvil, podle německého hráče ale toto není jediný případ, kdy na jeho adresu zní negativita od komentátorů.

Komunita diváků LEC reaguje různě na Redditu a na X. Zatímco odpovědi na sociální síti X Upseta převážně podporují, fanoušci na Redditu tvrdí, že komentátoři jen popisují výkony botlinky Karmine Corp a negativita odejde sama, až hráči začnou podávat lepší výkony. Upset by měl prý méně psát na sociální sítě a více se soustředit na vlastní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama