Máte dvojí metr, nadávají hráči na Riot po odhalení nové šampionky
i Zdroj: Riot Games
Zajímavosti League of Legends Článek Máte dvojí metr, nadávají hráči na Riot po odhalení nové šampionky

Máte dvojí metr, nadávají hráči na Riot po odhalení nové šampionky

Giry

Giry

3. 9. 2023 19:34

Zatímco se v jednom případě malé skupině hráčů vyhoví, v tom druhém se na ni nebere ohled. Přesně to vadí hráčům po odhalení nové šampionky Briar.

Reklama

Když před pár měsíci vývojáři vypustili do League of Legends šampionku Naafiri, nevydali k ní navzdory zvyklostem krátkou povídku, která by obohacovala její příběh. To samé se opakovalo před pár dny s novou šampionkou Briar. Hráči se proto začali ptát, proč Riot tyto povídky přestal u nových šampionů vydávat.

Odpověděla jim Riot Lexical. Podle jejích slov vývojáři hledají alternativní způsoby, jak představit příběhy šampionů. U Milia to byly jeho dopisy, u Naafiri krátký filmeček a u Briar její postupné odhalení.

Hráčům se však tento přístup nelíbí a porovnávají ho k nedávno vydanému skinu na Jhina, jehož cena se může vyšplhat až na 5000 Kč. Právě v tomto případě se Riot po vlně kritiky bránil, že je skin určen pouze pro malou část hráčské základny, která o takovýto produkt stojí.

Nový skin na Jhina stojí přes 5 tisíc korun, League of Legends komunita zuří
i Zdroj: Riot games

Nový skin na Jhina stojí přes 5 tisíc korun, League of Legends komunita zuří

Riot před pár dny odhalil nové Cosmic skiny a jeden z nich se od ostatních liší nejen vzhledem, ale i způsobem získání.…

18. 8. 2023 12:30

Pro malou část komunity, která ráda četla krátké povídky u nově vydaných šampionů, se však podobného přístupu nedočkáme. Proto se objevují na Twitteru i jiných sociálních médiích příspěvky, ve kterých hráči poukazují na dvojí metr vývojářské společnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama