Nový skin na Jhina stojí přes 5 tisíc korun, League of Legends komunita zuří
i Zdroj: Riot games
LoL novinky League of Legends Článek Nový skin na Jhina stojí přes 5 tisíc korun, League of Legends komunita zuří

Nový skin na Jhina stojí přes 5 tisíc korun, League of Legends komunita zuří

Reibl

Reibl

18. 8. 2023 12:30

Riot před pár dny odhalil nové Cosmic skiny a jeden z nich se od ostatních liší nejen vzhledem, ale i způsobem získání. Bohužel jeho získání kombinuje prvky náhody a velké finanční investice. Skin navíc nepůjde získat skrze rozložení jiných úlomků.

Reklama

Představení skinu Dark Cosmic Erasure Jhina na sebe okamžitě strhlo pozornost. Vývojáři z Riot Games totiž okamžitě ohlásili, že nepůjde o mýtickou chromu, kterou si lze pořídit za trochu mýtické esence. Vlastně podle tvůrců nejde vůbec o chromu, nýbrž o skin s vlastním splash artem, rámečkem a ikonkou. Nešlo by o špatný nápad, kdyby byla cena přiměřená.

Na PBE dorazily nové kosmické skiny, Jhin dostane unikátní chromu
i Zdroj: Riot Games

Na PBE dorazily nové kosmické skiny, Jhin dostane unikátní chromu

Na testovacím serveru PBE se objevily čtyři nové skiny s kosmickou tématikou. Velkou radost ze skinů budou mít jungleři,…

16. 8. 2023 16:00

Získání skinu bude finančně velmi náročné a ušetříte pouze díky velké náhodě. Dark Cosmic Erasure Jhin totiž půjde získat jedině z kapsulí. Konkrétně budete mít 1% šanci na získání, ale po 30 otevřených kapsulích skin garantovaně dostanete. Kolik stojí 30 kapsulí? Jde o slušných 22 500 RP, tedy přes 5 000 korun.

Riot k tomuto způsobu získávání skinů dokonce vydal vývojářský deník, kde upřesňuje, že skin minimálně do příštího roku nepůjde získat ani z rerollů úlomků. Zda se tento nový druh mýtických variant skinů objeví i v budoucnu zůstává otázkou. Aktuálně totiž komunita zuří vzhledem k astronomické ceně skinu, který by jinak patřil do legendární kategorie a stál 1 820 RP, tedy desetinu ceny.

Aktuálně Riot interně probírá, jak na zpětnou vazbu komunity zareaguje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama