Které hry si pro nás Riot chystá?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Které hry si pro nás Riot chystá?

Které hry si pro nás Riot chystá?

Giry

Giry

14. 1. 2023 13:00

Chystají se hned čtyři tituly. Co můžeme do budoucna očekávat?

Reklama

Včerejší uniklé informace o nové singleplayerové hře možná v mnoha hráčích vyvolaly otázku, na kolik titulů od Riotu vlastně čekáme a o jaké hry jde. Ve zkratce – v současnosti víme o šesti projektech, na kterých vývojáři pracují. Pojďme si je přiblížit.

Project L

Líbí-li se vám žánr bojových her jako Mortal Kombat nebo Tekken, nadcházející titul s krycím názvem Pojekt L by vás neměl minout. Půjde o souboj dvou hráčů, ve kterém každý z nich ovládá dva šampiony. Ti mají k dispozic klasické údery ale i speciální komba, mezi dvojicí šampionů lze navíc libovolně přepínat během souboje. Odhadujeme, že ze všech her, které se v dílnách Riotu připravují, vyjde Project L nejdříve.

Které hry si pro nás Riot chystá?

Tento titul je lákavý hlavně proto, že u podobných her buď neexistuje esportová scéna a nebo je nestálá a značně problematická (ano, narážíme na sérii Super Smash Bros. a Nintendo). Riot však ukázal u svých multiplayerových titulů vždy vytvořit stabilní esportové prostředí a v budoucnu se tak pravděpodobně dočkáme velkých turnajů v této bojové hře.


MMO hra ze světa League of Legends

Mnoho MMO her se pokusilo v poslední dekádě navázat na úspěch World of Warcraft, ale kultovní hru od Blizzardu nikdo nedokázal v úspěšnosti překonat. Zvrátit tento fakt se pokusí Riot Ghostcrawler, zkušený vývojář (Age of Empires, Warcraft 3, LoL), který vede vývoj MMO hry odehrávájící se na Runeteře.

Které hry si pro nás Riot chystá?

Tento titul byl dokonce oznámen pouze náborem nových vývojářů, kteří by se měli na tvorbě nového MMO podílet, o hře samotné tak víme jen zlomky informací ze sociálních sítí. Před několika měsíci jsme se například dozvěděli, že během našeho cestování po Valoranu a dalších částech lolkařského světa narazíme na monstra známé z karetní hry Legends of Runeterra.

Byť už na titulu Riot pracuje nejméně tři roky, pravděpodobně si na něj ještě dlouho počkáme.


Hry z dílny Riot Forge

Několik studií s nezávislými vývojáři vystupující společně pod názvem Riot Forge pracují na singleplayerových hrách, které mají ukázat svým příběhem svět League of Legends. Ruined King a Hextech Mayhem už si můžete na Steamu vyzkoušet. Na dalších třech titulech se pracuje.

Convergence

V hlavní roli příběhu ze Zaunu se představí Ekko, měli bychom se tedy kromě parkourového skákání dočkat i hrátek s časem. Hra byl oznámena na konci roku 2019 a měla vyjít minulý rok, to se ale nestalo. Přesto už je titul zalistovaný na Steamu.

Song od Nunu

V této hře se Nunu se svým yetttim Willumpem vydá na dobrodružství po zasněženém Freljorrdu, aby našel svou matku. Společně budou řešit hádanky a odkrývat prastará tajemství. Trailer napovídá, že velkým pomocníkem bude také vaše flétna. 

The Mageseeker

Včerejší novinka slibuje hru z Demacie, měli bychom se dostat do Demacie se Sylasem v hlavní roli. Riot tuto hru ještě oficiálně neoznámil, proto nemáme žádné bližší informace.

Které hry si pro nás Riot chystá?


Tajemná diablovka

O tomto projektu víme opravdu málo. V rámci oslav desetiletého výročí LoL na konci roku 2019 se ve videu objevil několikasekundový záběr, ve kterém několik šampionů bojuje proti nepřátelům z “diablovského” pohledu. Riot však tuto hru nikde nezmínil a nezveřejnil k ní žádne bližší informace, je tedy možné, že projekt zcela zrušil.

Které hry si pro nás Riot chystá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama