Monstra do připravovaného MMO bereme z LoR, bude jich ale potřeba víc, tvrdí hlavní vývojář
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Monstra do připravovaného MMO bereme z LoR, bude jich ale potřeba víc, tvrdí hlavní vývojář

Monstra do připravovaného MMO bereme z LoR, bude jich ale potřeba víc, tvrdí hlavní vývojář

Giry

Giry

15. 9. 2022 14:45

Greg Street se podělil o další střípek z přípravy lolkařského MMO.

Reklama

Na připravované MMO ze světa League of Legends si počkáme ještě dlouho, hlavní vývojář Greg “GhostCrawler” Street dokonce před pár měsíci na Twitter napsal, že je možné, že na vydání hry vůbec nedojde, pokud výsledný produkt nebude dostatečně kvalitní.

Právě Greg Street na svem Twitteru čas od času poodhalí pomyslný závoj, za kterým vývojáři z Riotu pracují, a podělí se o zajímavost z tvorby. Před pár dny například sdělil, jak sám přispívá k vývoji.

Jako vedoucí MMO týmu nepracuju přímo na “tvoření věcí” pro hru. Výjimkou je ale řešení problémů kolem monster, speciálně těch, se kterými se bojuje. S tím mám hodně zkušeností jak z práce tak z hraní DnD.

Nikdy neříkám lidem z týmu, že moje nápady musí implementovat, ale baví mě sledovat, které z nich se použijí a které nikam nevedou.

Hlavně díky LoR už ve světě máme hodně monster, ale budeme jich potřebovat mnohem víc (my i další hry).

Právě karetní hra Legends of Runeterra je místem, kam by měl zavítat každý hráč, který se zajímá o svět, v nemž se bude připravované MMO odehrávat. Riot sem pravidelně přidává nejen šampiony, ale i různé důležité vedlejší postavy z lolkařského světa. Ke každé kartě se navíc váže delší či kratší příběh.

Zároveň Greg nastínil, že není jediný, kdo nová monstra potřebuje. V připravované bojovce s krycím názvem Project L jich asi mnoho neuvidíme, ale ve videu, které Riot zveřejnil k výročí deseti let LoL, jsme viděli i hru s názvem Project F, kde by se monster k zabíjení mělo objevit mnoho. K tomuto projektu ale žádné další informace zveřejněny nebyly.

Monstra do připravovaného MMO bereme z LoR, bude jich ale potřeba víc, tvrdí hlavní vývojář

Zároveň externí vývojáři z Riot Forge pracují například na hře CONV/RGENCE, kde se v roli Ekka octnete v Zaunu. I tady by se mohly objevit různé souboje s monstry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama