Korea ještě na Worlds neprohrála, co naznačily poslední dva dny na Worlds?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Korea ještě na Worlds neprohrála, co naznačily poslední dva dny na Worlds?

Korea ještě na Worlds neprohrála, co naznačily poslední dva dny na Worlds?

Reibl

Reibl

4. 10. 2020 14:30

LEC celky bojují o postup.

Reklama

Máme za sebou první dva hrací dny skupinové části Worlds. Co proběhlých 12 zápasů naznačilo? Korea je evidentně zpět ve formě a zápasy jsou buď extrémně vyrovnané, nebo celkem jednoznačné.

Výsledky jednotlivých zápasů najdete v našem esportovém přehledu. Kompletní informace k Worlds naleznete v našem shrnujícím článku.

Korea zpět ve formě

Trojice zástupců z LCK si zatím poradila se všemi soupeři. DRX přejeli Unicorns of Love s velkým přehledem. Vyrovnaná hra mezi Damwon a JDG skončila ve prospěch korejského týmu a podobně i Gen.G vyhráli nad LGD. Druhý den si Damwon poradili také s Rogue a Gen.G startují skupinu se skóre 2:0 po vítězství nad TSM. Výsledek je jasný. LCK týmy neprohrály ani jednu hru.

První porážka LCK týmu přijde dost možná zítra. DRX narazí na TOP Esports, první celek z Číny. DRX, dříve Kingzone DragonX, nemají zrovna úspěšnou historii na Worlds. Letos to ovšem vypadá celkem nadějně. Přesto jsou favority zítřejšího duelu TOP Esports.

G2 vykročili za postupem ze skupin

Velké naděje evropští fanoušci vkládají do G2 Esports. Jejich papírově nejsilnějším soupeřem ve skupině jsou čínští Suning. S těmi si G2 poradili v jedné z nejlepších her celého roku. Pokud má cenu se podívat na jediný zápas z posledních dvou dnů, je to právě tento. G2 se zítra utkají proti Machi Esports, kteří zdolali Team Liquid. V případě výhry evropského celku, se G2 velmi přiblíží postupu ze skupin.

Druhý evropský seed si mezitím poradil s TSM. Fnatic ale proti LGD padli a skupina C zůstává relativně vyrovnaná. Za aktuálního stavu zůstavájí favoritmy na postup korejští Gen.G.

LCS celky se opět trápí

Opačný trend oproti LCK zaznamenává americká LCS. FlyQuest, Team Liquid a ani TSM nevyhráli zatím jedinou hru. Zítra Team Liquid čeká boj proti Suning, kteří si jistě chtějí spravit chuť po porážce od G2. Kupodivu první výhru regionu může přinést FlyQuest, kteří se považují za nejslabší tým z LCS. Ti nastoupí proti Unicorns of Love.

Korea ještě na Worlds neprohrála, co naznačily poslední dva dny na Worlds?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama