Kia prodlužuje partnerství s LEC do roku 2026
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Kia prodlužuje partnerství s LEC do roku 2026

Kia prodlužuje partnerství s LEC do roku 2026

Reibl

Reibl

13. 1. 2024 04:30

Evropská liga se dohodla na prodloužení partnerství s automobilkou Kia. V minulosti spolupráce přinesla například sérii Mic Check nebo hudební hity jako I want the LEC Back.

Reklama

Spolupráce mezi nejvyšší evropskou ligou a automobilkou Kia patří u fanoušků mezi nejpopulárnější. Díky Kia vznikly písničky jako Dance with me, kvůli které si komentátoři brali lekce tance. Chytlavý refrén s emotem pepeD rozhýbal fanoušky během pandemie, kdy zápasy probíhaly kompletně online. Mnozí si vzpomenout i na starší hit I want the LEC Back z roku 2020.

LEC a Kia pravidelně přinášejí také sérii Mic Check, kde můžeme slyšet mimo jiné české hráče. Těch bude ostatně letos v lize rekordní počet. Kromě čtyř českých želízek v ohni najdeme v zázemí Fnatic i trenéra Nightshare.

Připomeňte si formát LEC a přehled soupisek pro zimní split
i Zdroj: Kirill Bashkirov/Riot Games

Připomeňte si formát LEC a přehled soupisek pro zimní split

Za týden nám začíná esportová sezóna v League of Legends a celky dělaly hned řadu změn v soupiskách. Některé LEC týmy vsází…

6. 1. 2024 06:10

Kia bude sponzorovat segment “play of the game”. Během odpočtu, přestávek a přímo na Riftu se máme nově setkat s odměnami v podobě RP a bedniček do hry. Na závěr roku také liga spolu s automobilkou ocení All-Pro tým, sezónního MVP, a bude součástí předávání hlavní trofeje vítěznému celku.

Kia bude hlavním partnerem LEC do roku 2026.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama