Jde vám jen o výdělek, ne o oslavu Fakerovy kariéry, zlobí se hráči na Riot
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Jde vám jen o výdělek, ne o oslavu Fakerovy kariéry, zlobí se hráči na Riot

Jde vám jen o výdělek, ne o oslavu Fakerovy kariéry, zlobí se hráči na Riot

Giry

Giry

29. 5. 2024 15:54

Včerejší oznámení ceny prvních skinů z Hall of Legends naprosto zaskočilo komunitu hráčů League of Legends. Ti se zlobí na Riot a protestují na sociálních sítích.

Reklama

Za nejdražší edici Fakerova skinu zaplatíte téměř 60 000 RP, v přepočtu tedy asi 10 000 Kč nebo 450 eur. Tato astronomická částka se samozřejmě hráčům nelíbí. Lavina nevole se na Riot snesla téměř okamžitě.

Odhalena cena Fakerova skinu, za nejdražší dáte přes 10 tisíc korun
i Zdroj: Riot Games

Odhalena cena Fakerova skinu, za nejdražší dáte přes 10 tisíc korun

Riot odhalil nový event Hall of Legends, který tento rok bude oslavovat úspěchy nejslavnějšího hráče LoL esportu. Faker se…

28. 5. 2024 18:00

Nejčastěji se ozývají názory, že Riotu vůbec nejde o oslavu Fakerovy kariéry, jak jeho zařazení do Hall of Legends firma prezentuje, ale o zneužití Fakerova jména k zisku. Ironická navíc je i skutečnost, že Faker sám skiny téměř nepoužívá.

K těmto protestům se připojují i osobnosti esportové scény. Perkz na sociální síť X napsal: “Kdo by si pomyslel, že lidi neocení skin za 500 dolarů.” Komentátor Medic k tématu rovnou vytvořil meme.

Faker za svou dlouholetou kariéru použil skin jen devětkrát. Nejčastěji šlo o SKT T1 skiny, které tým získal za triumfy na světových šampionátech. Jednou se dokonce stalo, že si do hry vzal Battle Bunny Riven nedopatřením. Tento skin už totiž byl v klientovi automaticky nastavený, protože si ho vzal do testovací hry jeden z rozhodčích předtím, než k počítači usedl Faker.

Na jednom ze svých streamů se před několika lety Faker svěřil, že si koupil jen jeden skin. Tím byla Frost Queen Janna. Faker svůj nákup odůvodnil tím, že Janna byla populární support v sezóně 2 a jeho spoluhráči v soloQ by mohli být naštvaní, kdyby na Jannu žádný skin neměl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama