Jak budou vypadat schopnosti v novém PvE módu Swarm? A zůstane ve hře trvale?
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Jak budou vypadat schopnosti v novém PvE módu Swarm? A zůstane ve hře trvale?

Jak budou vypadat schopnosti v novém PvE módu Swarm? A zůstane ve hře trvale?

Giry

Giry

22. 6. 2024 17:01

Swarm brzy dorazí na PBE. Ještě předtím vývojáři odpovídali na otázky hráčů na Redditu. My jsme připravili souhrn těch nejdůležitějších informací.

Reklama

Vývojář s přezdívkou H28_G_Evo prozradil, že sestavu šampionů, kteří budou v módu Swarm k dispozici, si budeme odemykat postupně. Uklidnil také všechny hráče s novými účty - Swarm bude přístupný od první úrovně.

Stejný vývojář také popsal, jak budou vypadat schopnosti jednotlivých šampionů. Každá postava bude mít k dispozici tři. Ty budou buď automaticky zamířené, nebo bude nutné k zamíření využít kurzor. První schopností je základní útok, který se aktivuje automaticky, zbylé dvě musí aktivovat hráč.

Riot odhalil nový PvE mód Swarm, za jeho vznik může český youtuber
i Zdroj: Riot Games

Riot odhalil nový PvE mód Swarm, za jeho vznik může český youtuber

Letošní letní event se blíží a jak už dlouho víme, přinese nový PvE herní režim s názvem Swarm, kde budeme s Anima Squad…

21. 6. 2024 17:46

Schopnosti by měly být do určité míry podobné těm, které mají jednotlivé postavy k dispozici i na Summoner's Riftu - Jinx střílí rakety, Illaoi vyvolává chapadla, která sama útočí, apod.

Vývojář Cadmus prozradil, že Swarm nezůstane ve hře trvale. Riot zatím plánuje mód vyzkoušet a zjistit, jak na něj reagují hráči. Pokud bude Swarm úspěšný, mohou se k němu vývojáři později vrátit.

Nakonec se ještě probíral výkon, který váš počítač potřebuje k plynulému hraní. Jelikož se počet nepřátel s každým kolem zvyšuje, vaši obrazovku brzy zaplaví mnoho různých potvůrek a může se stát, že i ty nejvýkonnější počítače budou zobrazovat méně FPS, než jsou jejich majitelé zvyklí. Vývojáři proto doporučují nastavit si od začátku maximální FPS na nižší úroveň - např. 120 FPS, aby poté pokles nebyl tak znatelný.

Swarm se dostane na testovací server PBE v úterý 25.6. Přibližně o dva týdny později bychom měli mít možnost ho vyzkoušet i na live serverech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama