Riot odhalil nový PvE mód Swarm, za jeho vznik může český youtuber
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Riot odhalil nový PvE mód Swarm, za jeho vznik může český youtuber

Riot odhalil nový PvE mód Swarm, za jeho vznik může český youtuber

Giry

Giry

21. 6. 2024 17:46

Letošní letní event se blíží a jak už dlouho víme, přinese nový PvE herní režim s názvem Swarm, kde budeme s Anima Squad šampiony čelit hordám nepřátel.

Reklama

Swarm bude spojený s vydáním nových Anima Squad skinů, protože se bude odehrávat právě v jejich světě. V League of Legends půjde o naprosto unikátní herní mód, ve videu s trailerem najdete ochutnávku.

Oproti klasickému League of Legends nebudeme pohyb svých šampionů ovládat myší, ale pomocí kláves WASD. Myš budeme potřebovat jen zřídkakdy, protože i základní útoky, které váš šampion vypustí, budou mířené automaticky.

Myš budeme potřebovat jen na zaměřování některých schopností a výběry bonusů jako jsou augmenty a jiná vylepšení (známe z Arény). Výběr šampionů bude omezený, ale každý z nich bude disponovat unikátními schopnostmi. Samozřejmě nás čekají i bossové, do jejich role se v režimu Swarm postaví Rek'Sai a Aatrox.


Česká stopa

Za vznik tohoto módu vděčíme Necritovi. Tento youtuber totiž před několika lety natočil video, ve kterém poukázal na to, jak skvělé byly PvE režimy typu Odyssey a posteskl si, že už podobné herní módy v LoL nejsou.

Jeho video shlédl vývojář Riot Sirhaian a rozhodl se, že situaci nenechá jen tak. Začal si pohrávat s kódem hry a vytvořil prototyp, ze kterého Swarm nakonec vzniknul.


Vzhledem k počtu nepřátel, kteří se na mapě v průběhu kol objeví, budou mít hráči s méně výkonnými počítači problém udržet FPS vysoko. Riot prý stále pracuje na optimalizaci. Swarm by se měl do League of Legends dostat v aktualizaci 14.14, tedy přibližně v půlce příštího měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama