Humanoid vyzve Capse, Jackies s Patrikem na pokraji vyřazení
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid vyzve Capse, Jackies s Patrikem na pokraji vyřazení

Humanoid vyzve Capse, Jackies s Patrikem na pokraji vyřazení

Reibl

Reibl

27. 1. 2024 16:00

Závěrečný týden základní části zimního splitu odpoví, které dva týmy se nepodívají do playoffs. Mezi žhavými kandidáty na vyřazení jsou i Karmine Corp.

Reklama

Zlomový víkend pro všechny zúčastněné. Následující tři dny budou v LEC hodně ožehavé, a to hned z několika důvodů. Produkce v Berlíně se po propouštění v Riotu může potýkat s problémy. Je tedy možné, že se střetneme s řadou technických pauz a menším množstvím doprovodného obsahu. Na místě podle posledních informací nemají být ani oblíbení co-streameři včetně Ibaie a Caedrela.

Hromadné propouštění v Riotu se týkalo i LEC. Zhorší se kvalita vysílání?
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games

Hromadné propouštění v Riotu se týkalo i LEC. Zhorší se kvalita vysílání?

Mezi stovkami zaměstnanců Riotu, kteří byli propuštěni před třemi dny, najdeme i několik desítek pracovníků LEC. Jak se tato…

26. 1. 2024 13:16

Sobota

Nyní už k samotným zápasům. V sobotu bude zajímavé sledovat souboj mezi rozjetými Vitality s Carzzym proti SK Gaming. Humanoid vyzve španělské MAD Lions KOI a Jackies s Patrikem G2. Klíčový duel týdne ale proběhne až ve 21 hodin. Karmine Corp totiž nastoupí proti Rogue. Oba celky jsou na dně tabulky a výhru nutně potřebují. Prohra v tomto zápase bude znamenat prakticky jisté vyřazení ze zimního splitu.

Neděle

O den později Humanoid nastoupí proti G2. Oba celky mají před tímto víkendem skóre 4:2 a seeding do playoffs bude velmi důležitý. Fnatic mají za sebou jeden z nejlepších startů do sezóny za poslední roky a porážka rivalů by byla třešničkou na dortu.

Pondělí

Poslední den základní části bude patřit souboji Giantx a Rogue. Ani celek s Jackiesem a Patrikem totiž nemá jistý postup do playoffs. Minimálně výhra nad Rogue by měla české dvojici postup pojistit. Zajímavé bude také vyhrocené střetnutí španělských Mad Lions KOI a franouzských Vitality.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama