Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte
i Zdroj: Hozure/Riot Games Community
Ostatní League of Legends Článek Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte

Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte | Kapitola 2

Giry

Giry

27. 11. 2023 14:02

Seznam kapitol

1. League of Legends 2. Legends of Runeterra a TFT 3. Riot Forge

Každý z nás určitě slyšel známe hudební počiny z dílny Riotu jako Legends Never Die, POP/STARS od K/DA, Awaken nebo letošní GODS. Existují ovšem i další, méně známá videa ze světa League of Legends, které ovšem v kvalitě nezaostávají.

Reklama

Breathe

Song Breathe původně nazpívala americká zpěvačka Lauren Strahm vystupující pod jménem Fleurie. Riot si tuto píseň vzal do vlastní dílny a remix, který vytvořil, vydal společně s povedeným animovaným klipem k příležitosti spuštění karetní hry Legends of Runeterra.

Shine On

U Legends of Runeterra ještě zůstaneme. Když letos do karetní hry od Riotu zamířily šampionky Nidalee a Neeko, dostali jsme k nim také píseň s názvem Shine on. Její text by měl představovat slova vděčnosti, které Neeko vyjadřuje právě Nidalee za to, jak jí pomáhá v její životní cestě. Píseň Shine On vznikla na motivy hudebního tématu Neeko, který Riot představil společně s jejím vydním v roce 2018.

Remix Rumble

Během vysílání finále letošního světového šampionátu nám tvůrci z Riotu nadělili remix k příležitosti nového hudebního setu v Teamfight tactics. Podílel se na něm i známý DJ Steve Aoki.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama