Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte
i Zdroj: Hozure/Riot Games Community
Ostatní League of Legends Článek Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte

Hudební videa z League of Legends, které možná neznáte

Giry

Giry

27. 11. 2023 14:02

Seznam kapitol

1. League of Legends 2. Legends of Runeterra a TFT 3. Riot Forge

Každý z nás určitě slyšel známe hudební počiny z dílny Riotu jako Legends Never Die, POP/STARS od K/DA, Awaken nebo letošní GODS. Existují ovšem i další, méně známá videa ze světa League of Legends, které ovšem v kvalitě nezaostávají.

Reklama

I'll Find a Way

Krátký song vyšel během eventu Sentinels of Light, kde Senna, Lucian a další šampioni brání svět před zkázou, kterou přináší Viego.

Tournament of Souls

Když letos v létě poprvé vyšel nový herní mód aréna, okamžitě se z něho stal hit. Ne všichni hráči ale vědí i o filmečku se zajímavou hudbou od umělců Vo Williams a Boslen.

Mortal Reminder

Ještě před tím, než nám Riot představil popové skupiny K/DA, True Damage nebo Heartsteel, vládla hudební scéně světa League of Legends metalová skupina Pentakill. A i když má ze všech LoL hudebních skupin nejvíce vydaných songů, animovaný klip si vysloužil jen jeden. V klipu k písni Mortal Reminder se podíváme do Yordlího městečka Bundle City. Pokud šampiony ve videu nepoznáváte, není se čemu divit. Většina z nich už od té doby prošla reworkem.

Fire to the Fuse

Krátké video s písní, kterou nazpíval Jackson Wang, nám Riot nadělil během odhalení Empyrean skinů na konci loňského roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama