Herní novinky #4
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #4

Herní novinky #4

Giry

Giry

28. 12. 2016 13:09

Tuning aut v Mafia 3. Demo Resident Evil 7 a problémy Cryteku.

Reklama
Zkuste si Resident Evil 7

Chcete se nechat postrašit? Capcom vydal demoverzi nadcházejícího pokračování hororové série Resident Evil. O demu prakticky vydavatel ani tvůrci nic neřekli, budete si ho muset prožít sami.

Originální závody Drive!Drive!Drive!

Název nových závodů začne celkem dávat smysl, jakmile zjistíte, co po vás hra bude chtít. Závodíte totiž na třech tratích současně a musíte se tak neustále přepínat mezi všemi auty. Místo umělé inteligence je ve hře totiž „Umělá Idiocie™“, na kterou se zkrátka nelze spolehnout. Hrát můžete on-line či si vytvořit vlastní tratě.

Battlefield 1 přiblížil první DLC

Nejnovější Battlefield v průběhu března přivítá rozšíření They Shall Not Pass. Mimo jiné přinese francouzskou armádu a čtyři nové mapy. Zřejmě se dočkáme také zbraní a vozidel. Místo traileru musí stačit koncept obrázky . Zabojujeme si o Verdun, pevnost Vaux či o Saissons.

Autoři Crysis v problémech

Studio Crytek, které má na svědomí třeba Crysis trilogii nebo Ryse: Son of Rome, se ocitlo ve finančních problémech. Následkem toho zavře většinu svých studií a zaměří se novým směrem . Svůj známý herní engine CryEngine plánuje podporovat.

Mafia 3 dostává tuning aut a závody

Studio Hangar 13 vydalo další přídavek zdarma pro třetí Mafii . Díky ní si můžete opravit auta skrze 50 unikátních možností a ukázat ostatním, kdo je nejlepší závodník v 12 přidaných závodech napříč městem New Bordeaux. Přídavek rozšířil také šatník o tři nové obleky. Navíc můžete snadno získat čtvrtý a k tomu zlatý revolver.

Civilizace VI s novými DLC a aktualizací

Šestá Civilizace se dočkala dvou nových stažitelných přídavků . Jeden přidává polskou civilizaci společně se scénářem a ten druhý vikingský scénář. Také vyšla zimní aktualizace. Jako novinky nabízí novou mapu, další možnosti pro scénáře, opravy chyb a další drobnosti.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
KOMPLETNÍ SESTAVA MISFITS RASISMUS BĚHEM VYSÍLÁNÍ HEADSET ROCCAT CROSS
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama