Demolice na MSI, G2 si došlápli na čínské TOP Esports
i Zdroj: Lee Aiksoon/Riot Games
eSport League of Legends Článek Demolice na MSI, G2 si došlápli na čínské TOP Esports

Demolice na MSI, G2 si došlápli na čínské TOP Esports

Reibl

Reibl

14. 5. 2024 13:10

G2 Esports opět předvedli, že se můžou řadit mezi světovou špičku. Evropský celek zdolal druhý nejlepší čínský tým v jednoznačné sérii.

Reklama

G2 na mezinárodní turnaje už řadu let vstupují jako tým, který má z LEC celků největší šance na dosažení dobrého výsledku. Ačkoliv Capsova parta úvodní duel proti loňským šampionům T1 nedovedla do vítězného konce, běh skrze pavouk poražených pokračuje slibně. Po PSG Talon totiž padli i TOP Esports, tedy druhý seed čínské LPL.

TOP Esports už v play-in části pustili jednu hru proti Fnatic, v odvetě v play-off ale dokázali zvítězit 3:0 a tým dokonce svedl dlouhou bitvu proti korejským mistrům Gen.G. TES tak rozhodně nešlo považovat za slabý celek. Jenže G2 silného oponenta v úterní Bo5 sérii doslova přejeli.

V sérii se konečně ukázala síla botlinky G2, která dokázala přehrát JackyeLove a Meika. Dobře se vyspal i Caps, který patřil k tahounům týmu. V poslední hře zase dominoval BrokenBlade a celou sérii jistil Yike, který neutralizoval Tiana.

G2 si poradili s TOP Esports v poměru 3:0 a první dvě hry byly velmi dominantní. Třetí se okolo dvacáté minuty a mid game přehoupla jasně ve prospěch G2, kteří se nebáli hrát své šampiony a strategii.

Svého dalšího soupeře poznají G2 zítra, kdy se hraje duel mezi Team Liquid a T1. Vítěz této série vyzve G2 v pátek od 11:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama