Cloud9 staví silnou soupisku, do týmu má zamířit Jojopyun a Vulcan
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Cloud9 staví silnou soupisku, do týmu má zamířit Jojopyun a Vulcan

Cloud9 staví silnou soupisku, do týmu má zamířit Jojopyun a Vulcan

Reibl

Reibl

4. 11. 2023 10:59

Americký celek po neúspěchu na Worlds zkouší změnit soupisku hned na několika pozicích. Na potvrzený odchod Zvena má navázat návrat jednoho z nejlepších supportů, které LCS nabízí.

Reklama

V rámci LCS mohou Cloud9 považovat uplynulou sezónu za úspěšnou. Tým si došel pro jarní titul a v létě byl poražen až ve finále proti NRG. Výsledky na mezinárodní scéně ale nepřišly a otazník už dlouho visel nad midařem EMENESem. Zven navíc krátce po Worlds oznámil, že se s Cloud9 loučí a hodlá pokračovat na své původní roli ADC v jiném týmu.

Zven končí v Cloud9 a hledá tým, chce se vrátit do role ADC
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games

Zven končí v Cloud9 a hledá tým, chce se vrátit do role ADC

Dánský hráč Jesper "Zven" Svenningsen působící už několik let v americké lize LCS ukončil své angažmá v týmu Cloud9 a nyní…

2. 11. 2023 17:09

Jak tedy bude vypadat soupiska Cloud9 pro rok 2024? Na mid se podle Brieuc “LEC Wooloo” Seegera podívá americký talent Joon “jojopyun” Pyun. Kanadský mladík v posledních dvou letech výrazně zářil v dresu Evil Geniuses a aktuálně jde asi o nejnadanějšího domácího talenta na midlane.

Místo Zvena na roli supporta zřejmě uvidíme Philippe “Vulcan” Laflamme. Opět kanadský hráč si za Cloud9 už zahrál v letech 2020 a 2021. Poté se připojil k Evil Geniuses kde si zahrál po boku jojopyuna. Poslední půlrok strávil ve FlyQuestu.

Marksman Berserker měl smlouvu až do příštího roku a podle spekulací již odsouhlasil prodloužení kontraktu. Cloud9 tak nabídnou na poměry Ameriky velmi silnou sestavu. Duo Blaber a jojopyun by mohlo patřit ke špičce ligy, stejně tak Berserker a Vulcan.

Spekulovaná sestava Cloud9

  • Top: ???
  • Jungle: Blaber
  • Mid: jojopyun
  • Adc: Berserker
  • Sup: Vulcan

Jedinou otázkou je tak toplane, kde do teď působil Fudge. Spekuluje se, že ho Cloud9 nahradí, avšak konkrétní jméno zatím nepadlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama