Zven končí v Cloud9 a hledá tým, chce se vrátit do role ADC
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Zven končí v Cloud9 a hledá tým, chce se vrátit do role ADC

Zven končí v Cloud9 a hledá tým, chce se vrátit do role ADC

Giry

Giry

2. 11. 2023 17:09

Dánský hráč Jesper "Zven" Svenningsen působící už několik let v americké lize LCS ukončil své angažmá v týmu Cloud9 a nyní hledá novou výzvu. Oznámil to na svém Twitteru.

Reklama

Pro rok 2024 hledá šestadvacetiletý Dán nový tým, upřednostňoval by ale návrat do role ADC, ve které strávil většinu své profesionální kariéry. K oznámení také připojil poděkování majiteli týmu Cloud9, Jack Etienne ho prý vzal do týmu i v době, kdy zažíval nejhorší chvíle své kariéry.

Zven se dostal do hledáčku diváků už v roce 2015, kdy se přidal do týmu Origen působícího v nejvyšší evropské soutěži. Po roce a půl vyměnil dres za G2, kde vydržel stejně dlouho. Od té doby už působí v americké LCS. 

V sezónách 2018 a 2019 hájil barvy TSM, následně přestoupil do Cloud9, kde hrál až dosud. Právě v průběhu své štace v tomto týmu změnil roli z ADC na supporta. Nyní se chce vrátit zpět ke střelcům.

Na letošním světovém šampionátu si Cloud9 i se Zvenem v sestavě dokázali připsat jen jednu výhru nad MAD Lions. Poté ale prohráli proti LNG a T1 a následně je Fnatic poslali domů po čtvrtém kole Swiss fáze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama