Začíná jarní split LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Začíná jarní split LEC

Začíná jarní split LEC

Filip Vít

Filip Vít

24. 1. 2020 16:30

Konečně jsme se dočkali! Začíná nová sezóna evropské soutěže.

Reklama

V berlínském studiu, kde se naposled odehrávaly základní skupiny světového šampionátu, bude opět živo! V 18:00 zahájí novou sezónu LEC evropští šampioni G2 Esports a MAD Lions. Po nich se postupně budou prezentovat i ostatní týmy nejvyšší evropské soutěže. Pokud nevíte, na koho se zaměřit, máme pro vás tip na pět hráčů, které se vyplatí sledovat.

Kompletní přehled zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu – v pravé části webových stránek.

Hned v prvním zápase nové dekády nás čeká zajímavá podívaná. O první vítězství budou bojovat finalisté Worlds a MAD Lions, kde se představí dva čeští zástupci – Humanoid a nováček Carzzy. Mladý snajpr narazí na spodní linii na Capse, jenž si vyměnil pozici s Perzem. Dalšího krajánka můžeme sledovat kolem osmé večerní, kdy se bude support denyk společně se svými spoluhráči snažit pokořit Rogue. Po zápase „králíčků“ nastoupí Patrik s Excel Esports proti FC Schalke 04. Český střelec se střetne z FORG1VENem, který se na stage vrací po vojenské službě. Povede se agresivnímu marksmanovi jako kdysi? Šlágrem prvního týdne bude poslední páteční duel mezi Fnatic a Origen.


Druhý hrací den odstartuje opět MAD Lions, kteří změří síly s Vitality. Druhý zmíněný tým nenastoupí v plné síle, neboť midlaner Milica má problémy s vízem, tudíž ho nahradí Saken. V 19:00 si Upset v dresu Origen zahraje proti svému bývalému týmu FC Schalke 04. Následovat bude Rekklesova parta, která vyzve denyka a jeho Misfits. První týden zakončí Ocelotova organizace a SK Gaming, kteří se pokusí zaskočit favorita.

TH tip pro první hrací den: Fnatic vs. Origen Zápas týdne nás čeká v pátek večer kolem desáté hodiny. Podaří se úspěšně vstoupit černooranžovým do nové sezóny s novým junglerem?

TH tip pro druhý hrací den: Excel Esports vs. Rogue Týmy, v nichž najdeme mládí i zkušenosti, si to rozdají na ostří nože v druhém utkání soboty. Zvládne Patrik s Torem duel proti Hans Samovi a Vanderovi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama